Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjak sam ali za ovo treba pronacipocinioca ili vise njih i osuditi na smrt, ko god ubije djete treba ga objesiti.
A da bude kao za ostale zločina da cijela linija zapovijedanja bude optužena, ka u slučaju druga dva naroda? Jesi i za to?
Bošnjaci mrze zločince. Nek neko da dokaze i baci vagno u zatvor i baci ključ
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bolesno je od moralno kepeca kao što je Komšić, na ovaj nacin da se dodvorava Hrvatima pred izbore, jako bolesno, no sto ocekivati od jednog mentalno impotentnog mrzitelja Hrvata.... jeftino kao sto je i on sam jeftini potrcko Bakirov....
Ne ponovilo se nikada nikome...
Bilo je gresaka na strani Armije BiH i treba naci i kazniti one koji su pocinili zlocin. Ovako ih pokusavaju izjednaciti sa drugim dvjema vojskama HVO i VRS kojima je glavni vid borbe bio cinjenje zlocina nad civilima i nejaci dok je kod Armije to bilo greskom i necijom licnom inicijativom (mozda reakcija i osveta za pobijenu porodicu i slicno). Cini se da ima medju Bosnjacima onih koji rade za agresore i sprejecavaju da se pravda provede.
Nema napretka dok se svi monstrumi ne kazne i neka je sramota svakog ko opravdava ili krije izvršioce zločina kako god da se zovu
Nepravda je nepravda. Nađite odgovorne, procesuirajte sve odgovorne.
Tuzno.. i ako sam musliman vidite mi se stidimo ovih stvari koji su uradili "neodgovorni divljaci"medju nama..hvala Bogu mi smo vecinu nasih divljaka "eliminisali"jos u ratu npr.Caco i sl.su odmah izvedeni pred lice pravde i ubijeni na ocigled oko 200,300prisutnih vojnika-policajaca..za primjer drugima da im ne padaju takve gluposti na pamet..s toga porucujem svim stranama da svoje divljake isporuce licu pravde..ako je uopste ima..presmjesne su ratne presude za ubijanja..
Pohapsite sve zs zlocine u Ahmicima
Ko je ispalio granatu? Ne piše. Nije opisano kao kod drugih zločina.
Zlocinacka takozvana armija
Niti će... nažalost
Ne u moje ime!!
Zvijeri koje su ovo uradile treba doživotno zatvoriti....
Za svaki zločin trebaju odgovarati naredbodavci i izvršioci, ali za svaki !
Niti treba reci ime djeteta, niti treba reci ime pocinioca. Ubicu djece ma ko da je, na sud i suditi za ratni zlocin uz sve moguce otezavajuce okolnosti. Onaj ko puca na djecu ima jedno ime UBICA DJECE! Ne vjerujem da je tesko utvrditi ko se tad nalazio na tom mjestu, treba se samo htjeti utvrditi.
Pronaci i kazniti zlocinca brani drzavu i drustvo u kojem trebamo svi skupa zivjeti.
Ovo je užas. Ja sam Bošnjak ali nikad mi ne bi palo na pamet da pokušam ovako nešto opravdati. Kazna za zločince!!!