PRAVAISTINA2
Spol
Ženski
Boja avatara
55AD53
Banovan
Ne
Registrovan
22.02.2020.
Komentari
2301
Komentari korisnika
Nova vlast novi talovi. Sjasi Kurta da uzjase Murta. Samo lud ili pokvaren covjek moze stavljati u vidikovac na Trebevicu kompjutere i kancelarije sto moze bit u podrumu bilo koje zgrade. Ja budala.
Trebao je neko razgovarati sa djetetom. Sad ce ispasti dijete krivo, a niko nije htio sa njim razgovarati iako se vidjelo se da je u krizi, cim je prijetio. Cekaju da pukne do kraja, umjesto da mu pomognu da se izvuce..
Treba na sva sluzbena auta staviti posebne tablice da se vidi da su sluzbena (slicno kao taxi tablice). Mnoge drzvae imaju specijalne tablice za sluzbena vozila koja koriste drzavni sluzbenici, Onda se bolje vidi kako se vozikaju. Plus zakonski regulisati ko moze imati sluzbeno vozilo i do kolike maksimalne vrijednosti. Mnogo je vozila vrijednih preko 100000km.
Talovi oko zemljista koje pripada Zraku su ocito vrlo jaki. Milioni su u pitanju. To je nadstranacko i svi relevantni su vec isplaceni. I prijasnji i sadasnji.
Koja sirovina. Kakv otac takva kci.
Policija treba da ganja ekstreme, a ne da se iivljava na prosjecnom stanovniku koji ponekad malo nehoticno prekoraci brzinu ili kasno da zmigavac. Policija se odnarodila i postala sama sebi svrha, umjesto da sluzi gradjanima i da ih stiti. Prije par godina je objvljeno bilo da u budzetu ocekuju povecanje prihoda od kazni. To je najbolji primjer trenutnog pristupa. Treba puniti budzet, pa kaznjavaj koga stignes, a okani se teskih slucajeva.
Glavno je pitanje da li je prekoracena brzina bila par kilometara na sat ili je to neko ko jurca. Iz iskustva, policija ovako hvata one koji prekorace brzinu za samo par kilometara, a gledaju na drugu stranu kad neko siledzijski jurca. Zna da sa tim siledzijama moze imati problema pa ih ne dira. Mene je kaznila policija oko ponoci u Zitomislicima za par prekoracenih kilometara na djelu gdje nema kuca, ali je tabla za naselje postavljena 2km prije naselja.
Dzaba vam se buniti. Mocnici su bacili oko na gradjevinski plac. Fabrika i radnici su nebitni. Oni su smetnja koju placenici moraju da uklone.
Policija u glavnom ganaj one sto nisu dali zmigavac ili su se kasno prestrojili i slicno. Cuce na zamkama na cestama gdje su nelogicni znakovi postvljeni da hvataju i kaznjavaju. Odrodili se od naroda kompletno. Sjecam se prvih godina iz rata, bili su drukciji, usluzni, pomagali ljudima , cesto opominjali.
Ovo definitivno potvrdjuje da se radi o politickom sudjenju. Nema zaledjine, mlad je. Bezbroj politicara uvezanih u halke su osumnjiceni za deset puta vise stvari i mnogo gorih, ali njih ne diraju. Ko i obicno, siledjije se izivljvaju na slabim.