Raznolikost
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
28.12.2018.
Komentari
796
Komentari korisnika
Sta si ti spasavso debilu bolesni. Ima nas koji smo bili i na Majevici i u Posavini. Mi znamo istinu. Takvi kao ti siju mrznju. Normalni ljudi znaju istinu.
Mrznja prema hrvatima je puno veca nego prema srbima. Kolicina mrznje prema hrvatima koje prosipaju ove bosanske patriote je strasna. Mi propagiramo suzivot i bolju buducnost. Sa ovakvim glavama crno nam se pise. Mogu hrvati pomagati do besvijesti. Nije to dovoljno.
Dobar igrac i vrlo mlad. Povreda ga usporila. A da je cudo od igraca ne bih se slozio.
Medjusobna mrznja se Bosnom zove.
Zasto dozvolite komentar? Ova drzava je puna mrznje i nikada nece nestati. Dozvoliti bolesnim nacionalistima da pljuju po tudjoj vjeri je degutantno. Po cemu je Dalic zasluzio bljuvotine.
Igraj tenis Nole. To ti ide najbolje.Veci srbin od patrijaha.
Sad je Schmidt dobar.Do prije par dana je bio nacista. Samo da krene na bolje a zemlja Bosna je uvijek bila puna licemjera a na nacionalizam vise ne treba trositi rijeci. U svakoj je pori ovog naseg drustva.
Ma nije niko nista. Sve smo to mi sami. Gospodin Erdogan je lobirao. Tada bi to imalo tezinu. Ovako nista.
Covjek drzi do vjere. Ne eksponira se. Vjera je privatna stvar svakog covjeka. Kod nas je to ko reklama. Nisi musliman ako ne postis ili krscanin ako ne ides u crkvu. Sad bi ovo trebala biti vijest za sire narodne mase. Jad i tuga.
Ocekivano. Kunu se u Rusiju a svi idu u Njemacku. Licemjerstvo na djelu.