Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako da neko kaze u EU bio bi ismijan momentalno.
MI Tuzlaci kupujemo preko PIK-a lijekove...Jbg valja se snac ili umrijet.
Ima ali u tragovima...morao bi pojesti 8kg spinata danas da bi unio dozu koja ti treba...IDIOT
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da je kako Vas izbaciti sa liste m... Vam
SDA VRATI SE SVE VAM JE OPROŠTENO!!!! Od SDA smo barem dobili državu, od ovih nikakvog hajra nema. Sve više mi se čini da će se u Sarajevu nakon deblakla i nesposobnosti DIF/Mtel Vlade, SDA glat uzeti izbore 2022. Vranić je svakako nesposoban, on je pobjegao s Kliničkog jer je bio natjeran da radi posao za koji je plaćen. Godinama imao po jednu dvije operacije godišnje, a pojavom Sebije prosjek 50 operacija godišnje.
Pushi ku*ac keru usljivi, ti si tu zbog naroda a ne narod zbog tebe...Zaradis li svoju platu???
hahahahahahahhahaha pa za sta mi placamo zdravstveno
Aferim ministre. Skup je ljudima lijek 35 KM mjesečno a Vi predlažete alternativu, crveno meso i džigericu. Svaka čast, sa Vama ćemo sigurno na zelenu granu.
Strašno cinično se odnose prema narodu, skoro pa se ismijavaju. Valjda se to desi kada političari shvate da mogu raditi šta god hoće a da ih na izborima neće kazniti jer provode ideološku kampanju uz koju će dobiti zagarantovan broj glasova.
A znaju se smijati na izjave onima iz sda... Joj kome je narod povjerovao da su vlada sastavljena od strucnjaka....cirkus vlada...
ovi se zajebavaju sa nama pisaju nam po inteligenciji da Bog sacuva kako se sprdaju sa nama
Pa i jest suplement, ne kontam
Oval lijek, kao i slični, i ne trebaju biti na esencijalnim listama. Riječ je o lijeku upitne efikasnosti. Nekome pomogne, a većini i ne baš...
Kupus i spinat je sezonska namirnica ali ovi nepismeni uhljebi 20 godina jedu nam dzigarice .
sta se radi da se poboljsa zdravlje stanovnistva...zasto je dozvoljeno da se prodaju kolaci u koje se tonama trosi secer..sta je sa podacavanjem stanovnistva o zdravoj ishrani...zasto se prikazuju prograni pocev od onog sto za 4 u kome se pravi nezdrava hrana do one nane koja koristi starinske recept u kojima ide po kila secera...zasto se to prikazuje po tv-u..treba napraviti program preventivnog djelovanja u svim sferama drustva pocev od prodavnica do tv. skola..
zdravlje kosta ali je bolest jos skuplja te rad na preventivi je jedino rjesenje.. dok su mnoge zemlje zabranile pusenje kod se to tek sad radi a zna se koliko kosta drustvo jedan pusac..pa kad krenemo od zakrcenih krvnih sudova i dijabetesa...dosta toga se moze sprijeciti ako se ulozi novac u preventivu ali treba imati plan i raditi sistematski
Botovi jedva dočekali
Ovo se u Zapadnoj Evropi tretira kao "dodatci jelima". Sumnjam da ce te naci i jednu zemlju u svijetu gdje se ovo propisuje na recept. Izmisljanje tople vode i perfidno uzimanje para od zdravstvenog osiguranja. Pare se daju za gluposti a nema recimo seruma (protiv otrova) kod ujeda zmije. To se ni u Svajcarskoj ne dobija dzabe (na recept)!
Jedi ti brokulu i mrkvu majmune
Pa ovaj nas zajebava,Fadil da se ne brine-ima ko će ga zamijeniti!
Sve vise mislim bolje i sda nego ovi uhljebi i neznalice. Prestici ce sda po glupostima neznanju i nepotizmu