ČUJ TO
Spol
Muški
Boja avatara
7dc85d
Banovan
Ne
Registrovan
11.02.2014.
Komentari
288
Komentari korisnika
Neki se dobro sjećamo vakta kad je on "pazio" na upravljanje ustanovom, naravno nimalo po lijepom.
Čuj šta je? Pa niti su Čengić, niti koalicija, niti političari, niti njihova djeca. Znači, svi su nebitni, političare treba čuvati i zaštiti, njihovu djecu, roditelje, objekte, pod stalnu policijsku zaštitu staviti. Ostali .... pa Bože moj, neka se pouzdaju u Boga i sudbinu.
Zar je moguće da neko da glas ovom i ovako ljigavom liku. Ja stvarno ne mogu da vjerujem u to.
Svemirci, njih i svemirci napadaju. Njih svi napadaju.
Dačiću, nečuveno je i da Srbija i političari iste, godinama negiraju genocide po Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Kosovu. Možda će vam neko i dati priliku da kažete šta imate ali da pođete od početka, tj. od momenta kad ste počeli provocirati NATO. Godinama ste tlačili Hrvatsku, BiH i Kosovo to je bila reakcija na vaše gnusobe idiote. Kad to priznate možda će neko imati i razumijevanja za vaše probleme.
Ovo je ono Dinino "hapsićemo vas", pa počeo od svojih kadrova. A zaboravio da mu je jedan od direktora sa diplomom tog fakulteta :D
Kad Sabina kaže neće, zapamtite da hoće. Jer je do sad sve što je obećala i slagala.
Šta će ti Okerić reći na to, zna li se?
Divne učiteljice iz Lastavice
Goreg ministra obrazovanja, a koji dolazi iz obrazovanja, niti saradnika za predškolski odgoj i obrazovanje, Kanton Sarajevo imao nije. Ovo je sramota šta rade. Laž je da nisu došli nikakvi zahtjevi da je samo najavljen štrajk. Šta je sa radnicima ministrice kojima će biti smanjena plata, imate li šta na to reći? Sram vas bilo.