Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Srbiji. Go*no Fadilu.
nači nije više snajperista već humanitarac. bošnjo promjeni verzija u sekundi ko neko u 100 godina.
Bošnjak nema vodstvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
O majko moja. Hebem vam vlado federacije od do.
Kako se vremena brzo mjenjaju, prije 30 godina slali ubice, sad šalju doze za spas života. Život je zanimljiv.
EKSLUZIVNO Četvorka u akciji Da li se ovako poštuju mjere, dok nas gušite idioti! Dok Srđan Mandic, Admir Katica, Edin Forto, Jasna Durakovic, Lejla Brcic lumpuju, mi da pocrkamo!
Sramotno
Predlazem da se prvo vakcinisu clanovi SDA, njihove familije i rodjaci.Posto oni najvise putuju, prave biznise i vode politiku BiH njima je najpotrebnija, jer bez njih BiH ce doci u tesku politicku i privrednu krizu.Mislim da nitko iz bosnjackog naroda i IZ ne misli drugacije i da shvataju vaznost njihovih zivota za opstojnost BiH.DOK JE SDA BIT CE I BOSNE! (SNAGA NARODA)
Ubite se...
za njih i njihovu djecu... valja na Maldive i Dubai... nece Ana, Mara, Fata iz Konzuma ne brinite
Koja smo mi saka jada haha. Ali tako i treba normalna nacija i normalan narod ovo nikada nebi dopustio da se cijela evropa vakcinise i komsije kod nas jedne doze nema. Politicari kao politicari znaju da mogu da nam se po...u u usta mi zahvalimo u sutimo!
Tugo moja ko '93. Humanitarnu nam salju... Pu fukaro i bogu si teska
Nemojte ljudi tako Srbi nisu krivi oni su dali donaciju a da je vlast u Bih poštena trebali su se zahvaliti i odbiti međutim čovjek koji je pokrao svoj narod i sudi mu se da odlučuje ma on treba da bude u zatvoru i sudije koji su ga pustili da on prosijači. Nema života i napretka u toj zemlji
Vlada koja nema legitimitet, ciji premijer i zamjenik varaju narod za 10 miliona , uzimaju vakcine od puckoustog. Takav bijednik biti je necuveno i onda se pitate sto bosnje niko ne ebe ni 1 posto... srozala vas sda , Bakir i bakirovci
Moj Fadile,pa za oni 10,5 miliona si nas sviju mogao pelcovati a sad se Vucicu moliš.... da bog da te boli u guzicu
Bijednici , pokrali ste sve , pa sad i od dusmana koji vam je zelio ubiti 100 muslimana za 1 srbina uzimate vakcine, jadnici ...prodali bi sve . Bakire bijednice
Bolje nam je da krepamo svi od koga mi donacije uzimamo. FUJJJJJJJJJ
Prosite ko najveci nehljebari. Da ne kazem cigani da ne vrijedjam te ljude. BiH je spala na milostinju.
Hvala!!
možete li niže izdajnici ?
Prenisko i prejadno. Uzeti od ovih koji rade protiv ove zemlje vec vise od 30 godina. Neprovjerene vakcine koje nece rijesiti nista, nego ce zabaviti narod i moci ce reci da su zapoceli vakcinaciju.
Izgubljeni u vremenu i prostoru.