Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što se nikad nismo okupili npr za djecu Jemena, koja isto tako pate, umiru od gladi i ubijaju ih..? Da ne govorim što se za sami sebe i za svoje probleme ne okupljamo, to je već naučna fantastika..
Slažem se sa podrškom palestinskom narodu.Isto tako mislim da se treba javno osuditi Hamas... Ali mi stvarno nisu jasni ovi glumci sa sakrivenim licima.Šta oni izigravaju???
Joj fakat...gledam i ne vjerujem, kakvi idioti
Ja pročitao propalim protestima
PornoSapiens likes this.
Dva najjača komentara sa preko 500 likova klix izbacio Hvala
Ima li poruka za IR Iran?!🤔
pun klix cionista, čeda, ujka i baliandera, izgleda cionistički teroristi daju više od sendviča
Još kad bi to stvarno imalo smisla pa bi priprjetili Americi da BiH nećs uću u NATO dok god ne prestane pokolj nad nevinim narodom i dok se ne rješi palestinsko pitanje.
Svijet se pokrenuo,sloboda Palastini
Heart for Gaza and Heart for Izrael ❤️
sto se lijepo tekbira joj kad .orban iznesr to. ili von Layen. vrlo fino. i to po 6 puta . evo sad uzivo ide.
U bajernu je ona izjava koje one dvi imaju na licu kriminalni cin a mislim da je i u austrji ! znaci mi koji smo bili za jevreje utocisce i sve sad ove arape nama namecu mrznju
Tako su i "PALESTINCI SANDZAKLUJE KOSOVARI ALBANCI" 92 izasli na proteste za Bosnjake BIH
Kamenjarski prousttaški portali iz zapadne incestoidne ercegovne, pisu da su protesti podrska hamasu a ne palestini??? Psihicka bolest najbrze evoulira kod naroda koji se rađa u incestu.
Evoga jedan sa posebnim potrebama se javio
Uglavnom okupljanja oko stvari koje nitko od okupljenih ni ne kuzi, ali kada su u pitanju penzije, nezaposlenost, to sto nam se djeca lijece preko humanitarnih brojeva, to nista. Nisu ovo okupljanja jer se netko ili nesto zeli podrzati ili se za nesto boriti, ovo su okupljanja iz ciste mrznje. Jednako kao i za Ukrajinu.
Upravo tako 👏