gooUser1686158007
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
07.06.2023.
Komentari
83
Komentari korisnika
kakve veze ima odakle je ko ccc
kao da neko i moze zamjenit richarda..
ovo je sve da bi ljudi nasilu kupili IQOS ili presli sa cigareta na to koja diskriminacija za elektricne cigarete ili prozvodjace tih i obicnih cigareta ..
moja raja ga je slusala al mislim da vise nece nikad ne znam zasto se uopste bilo gdje pjevaci mjesaku u politiku, a i glumci ne bi trebalo al eto ..
apsolutno, nikakvo razumjevanje nisu pokazali za nasu tragediju, zao mi je zbog tog.. nazalost pokazuju naklon prosrpskoj strani..
godinama smo bili prijatelji prema madjarskoj postovali je, gradili najljepse prijateljstvo.. Ne znam sa cim smo zasluzili ovako nerazumjevanje i neprijateljstvo noz u ledja, razocarani smo zbog madjarske..
nije uredu al realno kontejnera je vrlo malo, a i oni su uglavnom danima pretrpani odnesemo kabasti otpad mnogi i opet 5 dana stoji dodju ptice i psi i razbacuju jos smece po ulici bude pretrpano na mnogim mjestima..
Amin da bude vise mira svugdje i u svijetu da bude vise sloge, ljubavi, razumjevanja..
valjda se napise i ime gospodina Djilasa, a ne samo prezime novinari ?
de pustite covjeka ako zeli nek dodje to je lijepo od njega kad ste vi svi postali sudije ljudima ? vecina Bosnjaka nema nista protiv tog dolaska.. lijepo od njega