Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne moze vam niko nista jaci ste od sudbine!!! Buhahaha
Prosle godine ismijavala sankcije 😂😂😂 Prc milojka
Veoma lijepa vijest za Ramazan! I trebaju vam banke blokirat racune vjecno
Ma de nijeste trebali...
Ima ko će za njega obavljati bankovne transakcije, ne brinite . . . Neka da nekome 100 Evra mesečno i taj neko ce sve transakcije sprovoditi na svoje ime umesto Dodika
kmeeee
Zasto joj se daje medijski prostor ? Ko je ona ?
Tako to amerkanci rade, malo po malo i prije nego sto skontas gotov si 😁
Svi ih sankcionisu , samo je Forto nasao da dodjeli ovoj bahatoj nasljednici i njenoj organizaciji neke desetine hiljada iz drzavnog budzete. Zbog toga od mene njegova stranka, a i koalicija koja je s njima vise nikad nece dobiti glas. Dok sam ziv.
Slika govori tisucu riječi.. Umobolnici.
oj ona i fondacija....od ukradenih para...Prostitucija droga,,,,
Jao čela u Gorice ja mislio srdzan mazalica grli šefa
Samo po dzepu, sve im uzeti, i njemu i cijelom narodu da nemaju sta jesti, mozda skontaju neke stvari tad
U eresu svi apoeni od 50 KM feslije, srpska verzija s Dučićem kod Dodika na sigurnom.
Usred Marijin Dvora se nalazi Crvena Jabuka, koja je vlasnistvo Igora Dodik, sina Milorada Dodika. Crvena Jabuka se nalazi inu mnogo drugih gradica sa bosnjackom vecinom. Samo bojkot i tako oplesti po novcaniku. Ja nikada nisam usao u Crvenu jabuku nigdje. Manimo se suplje price!
Manja isto vidim proradila, nakon sto je onaj prijetio srbijanskoj opoziciji da ce im organizovati Srebrenicu. Mozes misliti te slobode i te nedodirljivosti i nase kratke pameti.
Mozes zamisliti! Uzet ce tata to od njegovih ovaca. Nemoj sekirati bona!
Nije ona kćerka. Ona je debil.