Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkaz za Kormana definitivno i nadređene.
Ubica je policijski službenik koji lihvari privrednike na godišnjem? Cijeli MUP otpustiti i zaposliti nove - mlade ljude. Ovi uhljupi uhljebljeni, do juće ih Mirso Švicarac postrojavao, danas ko bez glave uzimaju mito od vozača, privrednika... Sve nogirati do jednog, a onu sirovinu Ramu helikopterom vratiti u ZE, direkt na njegovu njivu, nek goni junad.
@715 A sta je tebi bitno, vlast u kantonu ili ljudski zivoti?
Svi predznaci da ce napraviti problem su bili tu i kaze nisu to mogli predvidjeti. Smijesno.
Kome se predaje oružje i ko vodi evidenciju da li je oružje vraćeno? Jel to specijalci mogu tako kući ponijet dugu cijev ?
Vi shu.pci treba ostavke da podnesete odmah
Debili Bili i Ostali, nu sto su se poredali, sjeli skupa... zbirni IQ oko 100, zdravstveno stanje nepoznato, razmisljanje o ostavkama se odagna u kladari,... hajd nije lose.
Zvanicno niksd nije prijavljen..naravno stitite olos jedni druge....?
Raspustiti ovu udrugu debelih trbuha i velikih glava. Svak' nek se naoruza ,brani sebe i svoju obitelj.Od ovih sisavaca budzeta nema koristi.
jel bio poznat policiji?
Kerovi najvise krse zakon, parkiraju gdje hoce, voze kako hoce, istuku koga hoce, ubiju koga hoce i nikakve odgovornosti.
Genijalci , sve znaju a puste ga da ubije !!!
I sad trebamo vjerovati policiji??? Znam, ima normalnih i finih ljudi, lično sam se uvjerio, ali haj' ti sad igraj tombolu ko je normalan a ko nije.
U svakom slucaju sa ovako tragicnim posljedicama alarmi su se palili prije i to mnogo puta. Po meni ne moze biti policajac neko ko se napije i skrivi saobracajnu nesrecu. Kakvo prekrsajno i disciplinsko kaznjavanje? Prima platu da sprovodi zakon a ne da ga krsi to je za krivicnog gonjenja i otkaza. A tek gdje je to koliko mu je puta progledano kroz prste. I onda kad se nesto desi, otkud bio je dobar.
I naravno, kao i u slucaju iz Gradačca, poslije pola godine kad se sprovede istraga bice krivi novinari i građani a nikako ovi iz policije koji prave propuste.
Kazne trebaju biti vaspitno popravne prema izvršiocu inonome koji bi djelo možda izvršio nekada, a ne stimulirajuče da se izvrši ili ponovi krivično djelo. Ko se jednom o mlijeko opeče u JOGURT puše!
Da je bio kažnjen kako treba ne bi ga sigurno opet nosio!…glavni razlog redovnom vračanju u vršenju teških krivičnih dijela je nesposobnost tužioca, sudija i ugodan boravak u zatvorima
Da je bio kažnjen kako treba ne bi ga sigurno opet nosio!…glavni razlog redovnom vračanju u vršenju teških krivičnih dijela je nesposobnost tužioca, sudija i ugodan boravak u zatvorima
Uvedite smrtnu kaznu i ubijajte sve koji počine ubistvo a da nije u nuždi samoodbrani i iz nehata, dzaba volinu hranite
Sad ste priznali da ste vi krivi sto je ubijena