Doberman82
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
12.10.2016.
Komentari
1720
Komentari korisnika
Ja fakat njega cijenim max posebno iz razloga sto je veliki profesionalac koji je svojim napornim radom doprinijeo ovakvom statusu. Messi nikalda nije morao trenirati naporno kao Ronaldo. Uvijek sam cijenio igrace koji dugi niz godina mogu igrati na nivou i biti predani. Zato npr Ronaldinho je za mene mag, ali nikad po meni ne moze biti nivo Ronalda obzirom sto je ovaj drugi puno veci profesionalac. Ja govorim u svoje ime naravno.
Krso na profilu iz zatvora na Maldive pravo. Zaradio valjda u zatvoru hahah.
E neka jw Miroslav kupio to je bitno.
Ovakvih koliko ti Bog hoce i onda se pitaju raja odakle love za auta, stanove. Godinu kazne zatvora platila 36.500 KM, uzeli joj ovo sto se moglo dokazati ostalo joj par miliona tj. onome za koga je radila.
Jos Rožmans ublehu da nogiraju i mjera.
Pa sta ce ona drugo raditi, nije sto je pametna dovde dobacila nego sto se Roni blento zakuco na nju. Ne treba ni obracati paznju na nju, bitna je ko lanjski snijeg.
Slazem se sve, ali ne pitaj me kako znam ovaj covjek je otkrio da je bilo streljanje u Domu Kulture u Pilici...nije bilo pokriveno satelitima, kada su napravili uviđaj EUPM, Erdemovic ih pitao a Dom u Pilici, stranci su tek tada saznali za ubistva preko 500 ljudi...on svjedocio protiv Beare da je rucao u rsstroanu preko puta Doma i gledao ubistva...zato mu je i data manja kazna.
Valjas gluposti.
Valja plate njima namaknuti....neko sa faksom bilo gdje drugo ima manje od njihovig kurira, tako su skromni. Ove lafo skolovane da ne spominjem. Doduse rudnik im je natovaren na ledja sto jes jes.
Plus vec je odlezao lupam 2 godine.....za 8 je on na slobodi.