Komentari (235)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa mozda si prodala koju nekretninu i pare na banku
Nije ona Čović sa nekretninom od 5 miliona KM i zidinama kakve ni Pablo Escobar nije imao.
Doktorice MEĐUNARODNIH odnosa Hvala Vam na svemu što ste učinili za ovu domovinu! Nažalost naslijedili su te neki koji nisu kvalifikovani za tu poziciju, ali su ga uvjerili da on to može, JOŠ ŽALOSNIJE JE ŠTO SU TAKVI IZGLASALI ZA DRŽAVNOG MINISTRA NEKOGA KO BIH NE OSJEĆA SVOJOM DOMOVINOM.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Prodala auto... vozala te drzava 4 godine
Eto, diplomata treba ići pješke do Londona. Kakvi degenerici majko mila... Pa Dodik je budžet svojoj kancelariji za naredni mandat napravio u visini od 50 miliona KM, a nije nikakav diplomata.
@kayman kakvo glupo rezonovanje...tipično za Sda ahbabe ako Dodik krade automatski je i vama halal javni novac. Jel tako? Tako je!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ljudi pa mozda je istina 😜
biserka je odligrala odlican diplomatski potez kada ja rekla Bajdenu za Bosnu; on je to 100% zapamtio
Samo ti TORNJAJ, pa kako god. Preživjet ćeš.
uh jadna majko
Kakva je situacija sa kilažom?
Kako je beba mamina. Kravo jedna pohlepna. Čitav život na grbači države.
cuj to, pa odakle ti nekretnina u Zagrebu ....cuj umanjena za nekretninu u Zagrebu hahaha...jbt ovi iz SDA fakat misle da je narod glup
realno ljudi... ona i konakovic ne mogu ni u istu recenicu sto se tice znanja i vanjske politike.. ali eto glasali smo
vidjecemo
Nista, nego hvala ti za one Hurme sto si isposlovala. Hajde sada polako svojim putem. Ja i nek si sina obezbjedila. Cmokic
Manje jedi
sta je sa sakrivenom imovinom
Nisi ti đžaba Bisera , puna si bisera!!!
A kuca u hotonju kravo jedna?
Gospodja. Nece nikad bolji ministar doci na ovu poziciju. Za njenog mandata je Bosna dobila kandidatski status u EU.
lažeš Tita mi