Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nezavusni kandidat a predsjednik boss a ma hajte molim vas
Čuj ovog dinastija Imamovića 🤣 a lik ima kćerke samo, uveo vodu cijeloj Tuzli, od pinge rugla i blata napravio jezera i td. Kakav god da je, bolji je bio od svih do sad i trebat će neko vrlo dobar da radi dalje na razvoju grada i prvo što treba riješit je zagađenje. Svaki pravi tuzlak ovo zna.
Sve krš i kamen. Kakav Mirnes hahah ubleha teška. Ja ću se kandidovat, imam više glasova od sve trojice zajedno sad 🤣
Mirnes pobjednik
Mirnes ovo glat uzima..
Sramota da grad popu Tuzle nema kandidata intelektualca i gospodina, ovo je strašno ko se kandiduje ovaj Omer ba za nekof prijwsednika MZ nije loš, Lugavić lik ne zna jel.pošao il.došao, Mirnes gleda gdje komunalc nije smeće odvukao .... mislim od tolikih problema kojim treba da se bave gradonačelnici i načelnici ovo su obični kokošari ..... putevi, privreda, investicije razvoj .... teško se nama !
Mnogi su protiv Mirnesa jer je odavno najavio ulaganja u izgradnju zatvora, zbog malih kapaciteta za veliki broj kriminalaca koje bi hapsio kada bi došao na vlast.
Nije valjda da su se ovi vec prepali pa mi pucaju minuse.
vidi ovoga treceg ko da je na kozari jadnik, Boze sacuvaj nas pvih ublehasa
Mirnes na budzetu jasmina sa svojim privatnim aero klybom godisnje djaba dobijao desetine hiljada maraka a sada kao postenjacina. Lopov !!!
Ovo je izbor za gradonačelnika ljudi ne za maskote.
Kako je samo narod glup
Jadna nam majka na sta smo spali.
Mirnes spasio masovne vakcinacije ima moj glas
Mirnesu je toliko stranka popularna da isto kao da je nezavisni hahaha
OPET ĆE POBIJEDITI KOMUNJARA. NE MOŽE TUZLANSKI FGR BEZ KOMUNIZMA KO RIBA BEZ VODE I DROGERAŠ BEZ DROGE.
Koje sve u skayu? Molim odgovor i oprati ste
Cuj Mirnes nezavisni....He he he he
Lugavić 0, Beribić 0 na 2, Mirnes 0 na 3 treba nam žena koja nije u kriminalu ima takvih
BOSS Mirnes Ajanović lično do pobjede budale ste svi ko je protiv Mirnesa pa jel čovjek zaustavio masovnu vakcinaciju jel zastupao borce jel 2002 2003 bio na sićkoj petlji kada su htjeli pijace da zatvore jel skoro pijesak prljavi proučavao 700KM košta analiza. Daj ba ne budi ološ teški i glasaj pa ćeš da vidiš Tuzle sile onda!.