Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veći prijatelj Bosne i Hercegovine VB nego naši tkz Turci
Turci kao narod su u redu, ali onaj š...k Erdoan on bi nas prodo Srbima za burek. Pogledaj samo koliko je Turskih investicija u Srbiji, a koliko u BiH. Ove godine je bio blizu da izgubi, nikad bliže, tek kada ode s vlasti možda će i Bošnjaci imati neke koristi od Turske. Dužan je Putinu za očuvanje g...e, zato će uraditi sve da mu izađe u susret.
Nisam ni na cijoj strani, al ovi Britanci su ti u talu s Francuzima uvalili embargo da se ne mozes branit 92. Iz Irana , do Turske i onda u BiH je dolazilo oruzje😉
Dodik je potrosio milone na lobiranje i donekle je uspio u tome. Dobio je sankcije, ali njegove glupe poteze niko ozbiljno ne sankcionise. Sad je pravo vrijeme da i mi ulozimo koji milion u lobiranje da se krmak makne sa ove scene.
Napravite bazu u Brčkom i riješen problem. Zapadni genocidni brlog ga šipu.
Samo pojacana diplomatska ofanziva. BIH se mora ojacati i braniti u EU, NATO, UK, kao i kod svih jakih igraca ,poput Kine, jer sve one se zalazu za suverinitet kao dio medjunarodnog prava svake drzave.
neka nemojte dolazti, sami cemo
Nadam se da ce uskoro neka nova mirovna misija biti u Irskoj pa da se prosiri mandat i na Skotsku.
kada bosnjaci krenu u ofanzivu kod prijatelja pomesti ćemo dusmane nisu svjesni
Samo u se i u svoje kljuse
Ja reko onaj Pičai direktor Googlea 🤣
Nemas ti pojma ni o cemu se radi. Jel de?
Libo ga r..ku za BIH.Konta u sebi šta ova priča.. Da je rekla Ukrajina,druga priča,ovako...smiješno,žalosno😟