bosna874
Spol
Muški
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
28.06.2023.
Komentari
381
Komentari korisnika
Ima video gdje lik iz Čipuljića govori svojim u stranci da bi bili niko bez njega i kada on ne bi bio na liste stranke, kao koliko bi ko fol imali glasova. Šešelj je davno rekao za njega da ima sve Gebelsove knjige i da je doktorirao manipulaciju i obmanu. Čitava politička karijera mu je stvorena na tome, zbog toga i izlazi njegovi branioci ispod svakog žbuna kao i dotična ili dotični ko zna šta je.
On sigurno neće. Lik može zaposliti pola Madrida da radi za njega. Plata mu neće biti sigurno ispod 30 miliona eura godišnje bez bonusa.
Isti ko i njegov otac. I otac mu je godinama bio podguzna muha, pa je pred smrt doživio Božije poniženje. O vrat mu okači krst Nikolić, ko fol neki orden da se zna gdje i kome pripada. Glumiti možeš svakom osim Bogu, on razotkrije lažljivce.
Okupljajte se radite šta god hoćete, ali maknut ne možete ni jedan ni drugi. Vijekovni megalomanski san o Velikoj Srbiji, ili modernije srpskom svetu, ostaje samo san. Prokuženi obadva, rusofili, destabilirajući faktori, ljudi koji će u skorije vrijeme biti maknuti. Milošević je bio gigant za obadvojicu, prvo su ga vojno porazili i nametnuli rezoluciju1244, pa ga razvlastili, da bi ga na kraju poslali u Hag da crkne.
Otkako je onaj idiot Orban tu, nemamo korektne i prijateljske odnose sa tom zemljom. Ovo će više napraviti štete Mađarskoj nego nama. Kad krene bojkot mađarskih proizvoda, osjetiće se itekako u robnoj razmjeni. Zašto im je to trebalo ne znam, ali da su napravili sebi veliki belaj, jesu. Usput stavili su se na suprotnu stranu od većine zemalja EU, a već sutra će te iste zemlje moliti za neku donaciju ili kredit. I oni su bijeda teška a k...ili bi se.
Bolje da ste objavili neku kompilaciju videa gdje ovaj isti Vinisijus pomijerao kičme ovom Kimihu i De Lihtu. Na kraju je De Liht rekao da je trenutno najbolji igrač na svijetu. Zašto ste postali ko onaj srbijanski svinjformer. Samo objavljujete smeće. Treba vam komentara i svađa po portalu.
Da su tako igrali tako što ti pišeš, Real bi ih raskovao. Niko nema tako dobru tranziciju kao Real. Sa brzim igračima Vinisijusom i Rodrigom iz 5 kontri bi im dali najmanje 4 gola. Nije smjeo da napadne Real zbog tih stvari, odlučio se je na ono što Realu najmanje odgovara, da se brani i da mu suzi prostor za igru. Sve je funkcionisalo do izjednačenja, tad su nastupili problemi.
Kada sam juče pročitao da svojoj legendi kluba, čovjeku koji je donio toliko trofeja Bajernu nisu dali kartu za ovu utakmicu, razočarao sam se u Bajern kao klub. Kartu mu je dao Perez, čovjek koji sa Bajernom nema ništa, ali je postupio kao džentlmen, pozvao ga je na ovu utakmicu.
Sijeku se amazonske šume koje su pluća planete, sad priroda uzvraća udarac. Žao mi je nedužnog i nevinog naroda koji plaća tu cijenu. Mi smo imali poplave 2014 i veoma dobro znamo kako je to strašno.
Ko se javlja SDA. Vi ste nama donijeli za 30 godina i gore stvari od narko kartela. Čega god da ste se uhvatili, sve ste uništili i za...ali, koliko imate milionera u stranci ne zna se ni broj, a o respiratornim ubicama koji neće ni u zatvor o tome ne pričate. O upropaštavanju revizije tužbe da ne govorimo. Ako je neko umiješan u kriminal nek odgovara, ali ako vi budete odgovarali, visićete po banderama u svakoj ulici.