Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS nikada nije ni postojala, ako žele nezavisnost postoje političke težnje koje mu ukinuti RS, pogotovo nakon Krima, a ima hvala Bogu i nas i sve nas je više da je jednom za sva vremena izbrišemo.
mogu*
...k­určiš se uprazno...tipični blećak, kakvi prvi glavom zaplate...malo razuma i hladne glave nebi škodilo...
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Tako su i 90-tih poručivali da rata neće biti nakon čega je uslijedilo krvoproliće.
samo sto se sad narod opametio. Ne verujem da bi 5% uzelo puske u ruke i to klinaca. Niko ozbiljan nije lud da ide da gine za bakira, covica i dodika
Niko nije ni ginuo za Bakira, ginulo se za državu Bosnu i ginut će se opet ako bude potrebe. U svakom drugom slučaju sam sebe osudiš na smrt. To što smo nakon rata dozvolili (dakle mi smo dozvolili, nisu nam ih nametnuli) da nas šaka jada kriminalaca yebe u zdrav mozak je do nas, ne do njih, a Boga mi ne ni do Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Srbija je manje više sada svjesna šta sve može da izgubi pokušajem da se RS odcijepi. Međutim Hrvatska če uraditi sve da se njena pika u Bih više nego što je i teoetski i praktično moguće. Mislim da je vrijeme da Bošnjački lideri daju na znanje Čoviću, nikako se nemože trpjeti da malobrojniji narod vrši majorizaciju nad nad mnogo većim narodom. O korjenima ovakvog nasilja ne treba puno pričati i objašnjavati. Agresori su u BiH, Dejtonom dobili prava kojih nigdje u svijetu nema. Mislim na svijet sa pravnim regulativama.
Koji bre stručnjaci(da to nisu možda srednjovjekovni (1434god)glupi bošnjaci,pa kod njih je najveći stručnjak TEHNOLOŠKO(čudo)MAGARE
Procitajte ove linkove i vidite ko stoji iza SBB:: INTERNACIONALIZACIJA SLUČAJA RADONČIĆ Politička situacija u Bosni i Hercegovini dodatno se usložnjava 2009.godine kada na političkoj sceni dolazi do pojavljivanja Fahrudina Radončića i osnivanja njegovog Saveza za bolju budućnost (SBB), koji se smatra još jednim beogradskim projektom u BiH ---- http://www.ifimes.org/ba/saopstenja-za-javnost/ba/istrazivanja/bih-hapsenja-u-funkciji-tektonskih-promjena-na-politickoj-sceni-2013-07-30/#sthash.2Zcdg9m7.dpuf "iza izazvane političke krize skrivaju se mnogobrojni interesi. Jedan od njih je i pokušaj instaliranja novog bošnjačkog vođe. Taj projekt je započeo kroz proces osnivanja Saveza za bolju budućnost BiH (SBBBiH) i preko te nove političke stranke pokušaj instaliranja Fahrudina Radončića za novog bošnjačkog vođu uz pomoć (para)obavještajnih krugova iz Beograda i nekih drugih centara. Cilj instaliranja novog bošnjačkog vođe je omogućavanje konačne disolucije države Bosne i Hercegovine, jer je poznato da bez sudjelovanja bošnjačkih političkih vođa ta disolucija nije izvedljiva. Većini članova SBBBiH ta činjenica nije bila poznata prilikom osnivanja te političke stranke, tako je članstvo na izvjestan način zloupotrijebljeno za ostvarivanje tih ciljeva. --- http://www.ifimes.org/ba/saopstenja-za-javnost/ba/istrazivanja/ba/istrazivanja/bih-pokusaj-instaliranja-novog-bosnjackog-vo%C4%91e/#sthash.v3FAVRhP.dpuf
U BiH i regiji moguc je trajni mir jedino pod ovim okilnostima: 1. Ujedinjenje bratskih drzava Sandzak i BiH 2.Ukidanje entiteta i kantona 3.Srbima u Ujedinjenim drzavama BiH i Sandzak dati ista prava koja Bosnjaci imaju u srbiji 4.Hrvatima u Ujedinjenim drzavama BiH i Sandzak dati ista prava koja Bosnjaci imaju u hrvatskoj. A ako srpska i hrvatska pascad ne budu slusala, sve ich protjerati iz BiH.. Sve dok ovo ne bude uradjeno nema trajnog mira u regionu...
Hajde ba srbi nejedite vise od 20 godina govna sa tim ocjepljenjem,zar vam se to vise nije ogadilo! Bez nas bosnjaka mozete o tom samo sanjati! Dobro snovi nisi zabranjeni:-)
RS je samo jedan beznačajni administrativni dio države BiH. Niko bolje nije opisao RS
Hoce, kad na vrbi zasvbi!
Mozda jeste Rusija politicka velesila koja se mijesa u odnose BIH (odnosno RS-a, kojeg ni dragi Bog ne priznaje) ali imamo mi bratsku Tursku, koja stiti interese Bosne ;))) Jedan veliki ;) za sve hejtere!
turska ne može zaštiti svoje interese, a ne interese fildžanistana.. imaju oni briga oko 14 mil kurda na istoku zemlje, koji su separatistički nastrojeni i nemaju dobre odnose s ostatkom turske.
IRA@sacekaj,pokazace ti Turska tu svoju slabost ehehhe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Stručnjaci preporučuju, više salate uz ručak i RS nije krim. Kakve su ovo gluperdnosti? Kakvi stručnjaci preporučuju? Zar je ovo oblast za preporučivanje?
Bosna i Hercegovina je uvjek bila jedna i jedinstvena,i takva ce ostati sve dok ima bar jedan Bosnjak ziv, i bice takva dok je svijeta. Ko ne voli ovu zemlju siroko mu polje,neka trazi bolje.
...nacionalni romantizam...
postoje planovi.Izolacija sa svih strana.Hrvatska jedva ceka da zatvori granice.Prosto,ne vole Srbe.A Brcko je kljucno,to ce Tuzla da poklopi.istocni dio RS je u boljoj poziciji,ali tamo nema mnogo stanovnika.Najgore bi proslo Istocno Sarajevo.tu bi bio pravi strah.je li ti sada jasnije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo vi selje glasajte za Dick-a,ne samo da ce vas odcijepiti od nas,nego ce kompletnu RS prenijeti pokraj Moskve pomocu bratske ruske tehnologije. -jos ce vam svima pokloniti po metak!
"Mnogi možda ne znaju, ali po ustavu BiH, u RS-u je nemoguće da se organizuje referendum. RS je samo jedan beznačajni administrativni dio države BiH. Sva državno-pravna pitanja se rješavaju na nivou BiH", naglasio je ugledni univerzitetski profesor Senadin Lavic. Hvala - dovidjenja. Samo presjeci koridor kod Gradacca, dogovoriti sa Hrvatima zatvaranje sjeverne i zapadne granice, pa ko voli - nek izvoli. Imamo toliko opcija i strategija na raspolaganju, za razliku od 90-tih.
Stalno neko ispitivanje nasih granica.Ljudi koriste desavanja u Ukrajini i povlace paralele sa BiH i to na racun konacnog razbijanja drzave na evwntualno tri dijela.Medjutim,planirati bilo kakve scenarije na ustrb Bosnjackog naroda he doista unaprijed izgubljena stvar,stavise,mislim da se srbi bi u snu nece odluciti na nekakve budalastine gdje bi nam dali mogucnost konacnog poravnavanja racuna.A dosta ste nam duzni,a posteno je naplatiti dug.Zato,bujrum,ako mislite da mozete,samo naprijed,ionako ce biti samo kako Allah kaze. A mislim da je rekao da nece da ste svakako izgubili.
Polako,možda ne sad ali ubrzo...
U BiH i regiji moguc je trajni mir jedino pod ovim okilnostima: 1. Ujedinjenje bratskih drzava Sandzak i BiH 2.Ukidanje entiteta i kantona 3.Srbima u Ujedinjenoim drzavama BiH i Sandzak dati ista prava koja Bosnjaci imaju u srbiji 4.Hrvatima u Ujedinjenoim drzavama BiH i Sandzak dati ista prava koja Bosnjaci imaju u hrvatskoj. Sve dok ovo ne bude uradjeno nema trajnog mira u regionu...
jebem te u usta ta poturička masna!
poturska logika.