Viero
Spol
Ženski
Boja avatara
80D239
Banovan
Ne
Registrovan
25.11.2013.
Komentari
310
Komentari korisnika
1........Sandzaklije imaju različito porijeklo. Ovi iz Prijepolja, Pljevlja, Priboja, N.Varoši, zapadnih i centralnih djelova B. Polja i Berana potiču većinom tj. dominantno od starosedeoca Srba i Crnogoraca.
2......Dok ovi iz N.Pazara, Rožaja, Tutina, Sjenice, Plava i istočnih dijelova B. Polja i Berana potiču većinom od albanskih doseljenika Malisora iz sjeverne Albanije doseljenih krajem 17. i u prvoj polovini 18. stoljeća na prazna imanja iseljenih Srba u velikim seobama 1690 i 1737. godine, osmanska vlast je naseljavala albanske Malisore.
2............. Cak sta vise antropološki i fizički viđe se albanske face kod istočnih Sanđzaklija. (Genetika, literatura o njihovom porijeklom , fizički izgled, tipične albanske face i svi u porodici znaju da su porijeklom iz Albanije. Oni su do prije Drugog svijetskog rata nosili albanske bijele kapice.
Dedic se stvarno povredio oko 30 minuta i nastavio da igra . Ahmedhozic se valjao i jedva čekao da izadje. Mogao je do kraja da odigra, ali prc sad se sigurno kaje. Cudan je lik Ahmedhodzic
Civic i Kovacevic krivci. To su limitirani igrači. Da su ostali igrati Ahmedhidzic i Dedić BiH bi prošla Ukre
Haha, koja smejurija i propaganda Forbesa Engleza i zapadnjaka. Šta su sve ne objavljivali da Rusi nemaju oružje, da se bore sa lopatama, da nemaju tenkove, rakete itd. Sad odjednom imaju kao da su se istrošili raketama vrednosti 390 miliona, za jedan dan i udar na vojne ciljeve u Kijevu.
E kada bi Rusi upotrebili Rakete od ukupno 390 miliona nestao bi grad tipa veličine Zenice. Ovo sto su Rusi gađali nema ni 100m sa 100m. Samo glup čovek sa inteligencijom iq30 moze uda poveruje ovom propagandustima. Rusi samo udrite bagru.. Poslednji nedelju dana na stotine Francuza i Britanaca NATO vojnika je poginulo u Odesi i Harkovu, pogotovo u Odesi. I među njima je bilo dosta visoko rangirani..
ovdje se bas iftari
E moji Bošnjaci da vas Ala ukabuli, tučete se na Ramazan haram
Erdogan više cijeni i poštuje Dodika od SDA talibanaca. Erdogan nije budala zna on politiku bejha muslimana koji sjede na dvije stolice i ulizuju se u bulju zapadnjacima. Erdogan ne može da smisli zapadnjake. Erdogan donira neku paru za Dzamije, a da ulaze nema šanae. Znam da je Bej-ha muslimanima teško zbog toga i da su razočarani sultanom Erdoganom.