ottmar
Spol
Muški
Boja avatara
9A9A9A
Banovan
Da
Registrovan
02.05.2013.
Komentari
2701
Komentari korisnika
Sta ja imam objasnjavati nekome ko ne gleda zasto je smijesna ova liga. Sarajevu svaka cast, i jos par klubova - ali u globalu je ovo jad i cemer. Da je pratis - znao bi.
SUSICU ODLAZI! I POVEDI SPAHICA
SUSICU ODLAZI! I POVEDI SPAHICA
Ima covjek 32 godine. U ovoj smijesnoj ligi se moze komotno igrati do 36. Znaci imamo vrhunskog beka naredne 4 godine. Sasvim dosta.
32 su mu godine, a u ovoj ligi se moze komotno igrati do 36. Prema tome, nisi puno fulio. Imamo desnog beka, s kojim se mucimo vec 4 godine za naredne 4 godine. Nakon te 4 godine, dovest cemo desnog beka Totenhema, a vi cete plakati u 1. ligi FBIH.
dijasporac Ili sam ja lud ili u ovo drzavi sve nekompetentno? ------------------------------------------------------ Ti si lud.
Alzir izbaci dvije jace reprezentacije od sebe, a mi bi trebali biti zadovoljni sto smo ucestvovali, iako smo bili drugi po snazi u grupi. U to nas zeli nas slavni kapiten ubijediti.
A jesu pravo bitno igraci u pm. Sagna donekle, ali dolazi jos bolji Serge Aurier. Ono sto raduje jeste da je Arsenal ostao na samo jednom golmanu. Ovo je sansa za Begovica, sad il nikad.
hahahahahaahhahaahah Pa on vec 2 godine ne moze igrati ozbiljan fudbal, a ona/on bi da on jos proba malo, do 2016. hahahahahahahhahahaha E samo da hoce zavrsiti ovo svjetsko i da se vrati lijepi klupski fusdbal - svak je sebi dao za pravo da komentarise ovu lijepu igru. Miske nosioc nase igre na SP 2030 u Kini. hahahahahah