haker
Spol
Ženski
Boja avatara
7dc85d
Banovan
Ne
Registrovan
22.11.2013.
Komentari
2007
Komentari korisnika
Hebase rusi srbe,al to nije prvi niti posljedni put,uvjek su to radili,cak i nazivaju srbe cigani s karpata,zasto je to tako nemam pojma,al nikako mi nije jasno sto srbi i dalje im se uvlace u gu-zicu.
vladimir putin sto izdade Srbe sto prizna Kosovo,sram te i stid bilo http://www.klix.ba/vijesti/svijet/rusi-zele-da-se-ukrajincima-sudi-na-isti-nacin-kao-milosevicu-i-mladicu/140506137
Eto koliko Rusi vole Srbe,ja podera tasteturu da objasnim Srbima da se jednom zauvjk klone ruskih gamadi,i da gledaju sebe i svoj komsiluk,jer jedino nam je to bolja buducnost,sloga-suranja,jer od tih gluposti samo tonemo sve dublje i dublje.
sta bi ti sada tog hodzu da primis,da vi nisu oslabili ti kacevendići ???
Primjenom ovog zakona,i ako bude upotrebljen kako dolikuje,ostadosmo ti mi bez i jednog politicara,jer poglavice sve ukupnog kriminala su ti na vlasti,a sitna riba je manje vise vazna,kada se unisti korjen ostalo samo od sebe se isuši.
Bosanac ti je skracenica od Bošnjak,narod u Bosni sa tri vjere.
Bosanac ili ti Bošnjak jedno te isto,skupina od tri vjere.
pogresio si temu,nije ti ovdje rijec o Kacevendi,cim vas zasvrbi vi odma o derpeizmu.
Budi svoj ,budi ono sto jesi,ne kiti se s tudzim ordenjem,ponosno reci ,ja sam Bošnjak-musliman ili katolik ili pravoslavac.
Sta je sporno ako ima u Hrvatskoj Hrvata muslimana,i mi imamo nase Bosnjake katolike,prije osmanlija Bosnjaci su bili ili katolici ili pravoslavci,to je sve normalno,u BiH 80% smo krvno vezani ma bilo koje vjere ili nacije zelimo da se predstavimo.