Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šampioni blokade i blokiranja su Čović i HDZ , i oni njihovi famozni planovi A B C D....svaki plan je bio cijepanje BiH....Trojka im svukla veš do koljena
Vratiće se Lendo 1.10.2026. dan prije izbora. Tako se i Čović dogovorio da 4 godine blokira vlast i dobio nagradu od visokog predstavnika za Bosnjake Šita. Isto to očekuje i SDA koja je ovdje 100% u pravu. Inače nikad više ne bi volio vidjeti SNSD i HDZ u vlasti a onda može i bez SDA.
Pa nikad ama baš nikad za SDA glas neću dati. Upravo radi ovakvih penzionera, koliko doktora nauka gleda ovog kloca...
SBK nikad nije i nebi izdao BiH,tako Lendo nemoj ni ti,ima nas
Pa ovaj miš Kljendo je ratni zlocinac ali jos nije presudjen.
Ovi se nude svima samo da ostanu u vlasti. Gubitak telekoma i elektroprivrede bilo bi bolno a tek ukcs
Pitanje svima koji lafo SDA krive, ako ste dobili 300k glasova a drugi skupa nisu. Kako mozes rec da SDA blokira a nemaju ljudi doboljno ruku da nesto izglasaju. Najbolje da ovi ne idu na posao nikako i da onda imaju vecinu ?
Što će se pojaviti na nekom zbrda-zdola sastanku po instrukcijama hdz-ovog Martinovica, kad prvo mora CIK ovjeriti kandidate rukovodstva fbih. Opet osmorka žuri i pokazuje elementarno neznanje, ili možda još nešto gore?
hahahhahhah
Je li se Dinokio Ocitovao...Dodin i Covketov potrcko
REIS ĆE SE MORATI ODREDITI SPRAM ULOGE ZAPADNIH AGENTURA I NJIHOVIH PETOKOLONAŠKIH SLUGU KOJI UPRAVO LOME KIČMU BOŠNJAČKOM NARODU. KATOLIČKA I PRAVOSLAVNA CRKVA SU NE SAMO POLITIČKI NEUTRALNE NEGO SU NAPROTIV PODSTREKAČI SH. NACIONALIZAMA. AKO REIS NASTAVI DA ŠUTI GLEDE OČIGLEDNOG KRŠENJA SVIH PRAVILA E DA BI SE OBEZGLAVIO BOŠNJAČKI NAROD, ONDA ĆEMO I NJEGA SUTRA TRETIRATI SAUČESNIKOM TIH PROCESA.
KAD SE SJETIM NEDAVNE DRITANOVE IZJAVE: "FBiH JE PRED KOLAPSOM, MORAMO HITNO USPOSTAVITI NOVU VLADU". I KOGA BI TO UMJESTO FADILA TURIO DRITAN? SMOTU NN-a KOJI NIKAD NI KOKOŠINJCA NIJE PODIGAO, A FADIL JE DOŠAO ZA PREMIJERA NAKON ŠTO JE PODIGAO 2 FABRIKE I ZAPOSLIO PREKO 1500 LJUDI. NEDAO NAM BOG DA NAS PONOVO ZAJAŠU NN I MIJATOVIĆ - TO BI BILA FILIJALA DODIKOVE VLADE ISTURENE U FBIH.
Lendo i SDA sabotiraju FBiH i svoje sabotaže pokušavaju sakriti “protokolom”. Takvo ponašanje u svijetu poslovanja se zove “go slow” i prepoznaje se kao industrijska akcija. Lendo i SDA rade otvoreno protiv FBiH.
Lendo i SDA sabotiraju FBiH i svoje sabotaže pokušavaju sakriti “protokolom”. Takvo ponašanje u svijetu poslovanja se zove “go slow” i prepoznaje se kao industrijska akcija. Lendo i SDA rade otvoreno protiv FBiH.
Pravo lice SDA.. Sebe predstavljaju kao Bošnjake.. Dobro..Ne daju vlast legalno, ebala ih sviju vlast
Saznao da im sepodilaženje HDZ i Čoviću razbilo o glavu.
Imate većinu , pokrenite promjene Ustava FBiH tako što će biti odlučivanje kao i u predsjedništvu BiH. Sve to završite za mjesec dana i kraj priče!!!
Jao naslova!!!