fbUser1660940771
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
19.08.2022.
Komentari
103
Komentari korisnika
Joj jest mi drago što vas Dino mete po Sarajevu. Efendiću trčao si za Konakovićem da ti dadnu premijera kantona, kad ti nisu dali trojkaši najgori. Rumenko propadaš šćepo Fahro.
Ljudino u tvojim godinama Ronaldo i Messi su utrkivali se za zlatnu loptu. Ti igraš Francusku ligu i utrkuješ se za milione.
SDA kakva je god ja za njih od sad glasam dok sam živ. Trojka pokrade, al hajd to već nam i proda državu. SDA makar nam sačuva državu.
Dinastija Ramolinga...
Šaka jada. Nažalost mi nemamo vođu. Naš odgovor na ovo je trebao biti da nas se skupi 10 ak hiljada ispred parlamenta, siguran sam i više da bi nas se skupilo. A ne da se molimo nekom tamo kriščanu Šmitu, Marfijima i Eskobarima... Bosno i Hercegovino moja svi te diraju a ti prkosna stoljećima !
Vidi faca Genjac,Šefik,Bake, sve penzioneri. Daj te mlade kadrove, stručne školovane. Još kao mali se sjećam na TV Genjac djed odma marš u penziju prije 20 godina je govorio...
Ovog majstora upisat u knjige izučavanja Historije. Kao trajni trag početka cirkusa i propadanja BIH društva !
Ovo je onaj Muminović što je Centar klub njegov, pa kad su ga igrači napuštali on prijetio porodicama i igračima sa pištoljem. Jadni su oni koji dadnu ovom glavonji glas.
Jala je jedan veliki gospodin u privatnom životu i u braku, ko ga prati ostao je uvijek isti. A to što čovjek uzima lovu i ima tekstove kakve ima, napravite i vi svi koji pišete loše.
Znaš koliko lik se nasikirao. Šorc, papuče lagano sa svojom ženom u SCC u Sarajevu u Šoping prije 2 sata ga ja vidjeo još se kesla samo tako...