Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA suzdrzana fuj izdajnici drzave bagro jedna
SBB i DF takodjer
Bagra
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pored SDA ovoj drzavi i narodu ne trebaju nikakvi neprijatelji !!!!
SDA botovi gdje ste sto sutite bagro
@istina pa nemoj tako brate oni kazu da su oni oslobodili BiH, da su predstavnici islama i muslimana medju Bosnjacima, da si samo Bosnjak i pravi musliman ako si u SDA 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko ste samo neuki.. ovo je cisti populizam vijecnice NiP-a. Zakon jasan kao dan, stupa na snagu bez ikakvih deklaracija. Izglasavanje deklaracije u jednom od kantona bi otvorilo puteve deklaracijama koje su protivne donesenom zakonu. SDA je bila najzesca u ovoj borbi, a Bakir je ulozio najveci trud od svih domacih politicara. Zato bolje vam je da sutite i da se edukujete.
kakvi su to genocidaši , usudjuju se to u Gorazdu, gradu- heroju? Dokaz da su teški i beskrupulozni genocidaši, fuuuj!
aj da vidimo kako cete ih pohapsiti misevi mali
A šta uopšte ima skupština BPK sa zakonom koji je već donesen? Osim što ga moraju ispoštovati, kakve uopšte koristi od njihovog izjašnjenja i deklaracije? Pa ovako samo mogu nanjeti štetu BIH jer je zakon već donesen, niži nivoi nemaju ništa sa ovim a NIP očito želi da napravi da se niži nivoi mogu izjasniti hoće li poštovati zakone ove države, NIP je faktički ovim prijedologom sam sebe svrstao na stranu četnika.
Jel ovo moguce da je SDA bila suzdrzana.
josjedanpolitickipotez sda kojisamo po kazuje njihovu jadnost injihovu spremnost daokrenuledza cjeloj bih isvimbosnijacma ubih idiazpori.
Joj ovog df-a...pa da su ovi ostali pametni odrzali bi ih u zivotu samo da postoje bilo kako ker pored njih bio vlast ili opozicija ne mozes izgledati lose ni biti gori od njih...
Glupsoni ovo samo daje legitimitet nižim organima vlasti da raspravljaju o nečemu što je dio krivičnog zakona BiH, pa tako i RS-u. Po čijem nalogu razvodnjavate Inckovu odluku???
Nije mi cudno za DF i SzBIH,oni su se navadili na Bokirov slic...ali zasto je sbb ko'fol protiv SDA a uvijek ih podrzavaju?
Ova mlada iz NIPa izgleda blage veze nema. Nema sta Gorazde da podrzava ili ne podrzava drzavni zakon. Zamisli da se sad svaki kanton ili opcina izjasnjavaju o ovome. Zakon se postuje i to je to. Ovakvim glupostima samo dajemo ideje ovima iz RSa.
Nema rasprave,kakva crna deklaracija,zakon stupio na snagu,90 posto ljudi na klixu ocito ne zna citati,odnosno zna al ne razumije!
aaa svasta ma nema dalje igraju se igrica ljudi, sve lopov do lopova to zapamtite
Imate Službeni list Bosne i Hercegovine gospodo. Nema potrebe za "deklaracijama". Samo zakon poštovati. ;)
Koje su zlo ovi zeleni to nije normalno! Čuj suzdržani!
SDA izdajnicka gamad , samo gledaju sta mogu ukrast , lopovi fuj fuj