Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi i nase video prezentacije, kad bi ih sabrali sve u zadnjih 5 godina ( ukljucujuci gondole na Miljacki kao vrh ) mogli bi reci da zivimo u savrsenoj i modernoj metropoli. I onda prosetas gradom, a na svakoj zgradi stoji natpis "obrusava se fasada"
Kome grade kad svijet ode za njemacku, dajte skole renovirajte, poboljsajte usluge, imamo zgrada i vidikovaca
Kakav je to projekat, ako nema džamije?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo ako se uradi je pun pogodak, cijelo Sarajevo se vidi, podrška
Previse betona za jedini zeleni dio grada (uz Crni vrh). Jos pristup ocajan, dakle morala bi se praviti cesta s druge strane sto znaci jos manje zelenila.. sve u svemu bespotrebno, a stvari koje se moraju rjesavati, evo bas u Novom Sarajevu kao glavnu je usko grlo na Grbavici na Juznoj longitudinali.
Super idea!!
A do najavljene atrakcije vode ceste uz atraktivne bespravno izgradjene objekte od strane mirnog urbanog i produhovljenog dosljackog stanovnistva.Sve u svemu atrakcija u kompletu.
Ne vidim svrhu uljepšavanja kad do istog moraš proći "kozijom stazom" i ruglom koje je nastalo nelegalno gradnjom.
Ma odličan projekat, savršen za štimanje tendera i pranje novca. Bit če para za pojedine jer najbolja je plata gdje stoji grb iznad vrata
mi cekamo izgradnju magistrala po srijednjoj BIH da kamioni nevoze 5cm uz kamen a bakirovi saralije narkotirani iz kafica u kafic neznaju sta od dosade Pa ebo vas arap nije vam on zemlju stvaro
Bravo. Super :D
Slika br.3 - odraz inteligencije autora ovog idejnog rješenja. Vidi se da nije hodao, a kamoli se kretao (sa nekim u) kolicima po takvom terenu. Pustite ba profesionalce da rade posao za koji su učili škole pošteno... Jbt!
bilo koja vlast treba da napravi okruženje takvo da je čovjeku koji je u naponu snage 20-60 godina omogući sve. kao sto je to u Njemačkoj... nama nije problem nista drugo, nego to
Šta će više biti zeleno, sadašnje stanje (prirodno zelenilo) ili ovaj pedloženi betonski monstrum. Betoniraj svuda oko nas????????????????
Odlične ideje. Samo, ako hoćete da to i radi, morate napraviti potpuno novi široki put, recimo od Bosnalijeka. Narod sada ili ne zna da dodje gore ili neće da vozi kroz šumu puteva koji ne vode nigdje. Uz novi put, dovesti infrastrukturu, napraviti manje zgrade i od naplate građevinskih dozvola finansirati taj isti put. Svi sretni ai civilizacija došla do Huma i Kobilje glave.
Zar neće ovo smetati pogledu iz restorana koji je već prošle godine u tornju završen i otvoren?
Fantastičan projekat. Nadam se da će biti realizovan. Bravo Sarajevo - pozdrav iz Tuzle
De ba sviju ti...
ma ja bih ipak razmislio o povecanju betonskih povrsina, malo je ovo.
Ko je autor ovog tzv rjesenja? Pa ovo je jedna od najznacajnijih lokacija u gradu, mora se znati ko je jadnik iza ovih crteza. Sjebat ce Hum NiP, kako su krenuli, slicno rade kao zeleni termiti, kao Skaka na Trebevicu, jaranska sda estetika