daors2020
Spol
Ženski
Boja avatara
3FD8B9
Banovan
Ne
Registrovan
12.09.2020.
Komentari
2001
Komentari korisnika
Ovako napruje i pria gluposti kad ne zna snimiti film. Daba mu sve, dua ostala u Sarajevu i nikad vie nita nije snimio da valja.
Možda ipak ima malo nade za SDA. Nevjerovatno je da su mladi političari pametniji od starijih.
Treba zatvoriti saobraćaj Viječnica-Marin dvor, samo taksi i gradski saobraćaj. Uvesti besplatan tramvaj koji bi tu kružio, nešto simpatično kao tramvaj u Lisabonu. Parkinge napraviti oko Marin dvora a dalje pješke ili tim tramvajem.
Sa tim Oj si sve rekao, ne moraš ništa više pisati. Sve znamo.
Mafijaška firma Euroasfalt dobila tu dionicu da gradi i naravno, odmah izmjene projekta i slični problemi. Čvaknu lovu i odu.
Ovo prihvatilište kao i sve zatvore treba praviti negdje između Livna i Bosanskog Grahova, tako da se svi zamisle da li zaista žele tamo da odu. Zatvorenicima tamo niko ne bi došao i ćevape donosio a prosjaci bi samo jednom otišli tamo.
Urbanistička ne može biti validna niti produžena 4 godine, nema teorije, maksimalno može se produžiti do 2 godine. Al eto, nekako se i to smutilo pa da važi.
Korupcija tjera stanovništvo iz države. Bilo to Kosovo, Bosna, Srbija, Hrvatska, Bugarska....
Valjda neće da plate proviziju, 2-4%. Opirali se ili ne, činjenica je da kartično plaćanje donosi više posla u turističkoj djelatnosti.
Bravo! Gradimo mostove prijateljstva i svima će nam biti bolje.