Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fakat mi ova SDA nije draga nimalo ali ovog ćelevog neradnika i osumječenika za ratni zločin , treba odmah uhapsiti !!!
Slazem se,celavi narednik i Fahrin puken treba u zatvor,i to sa najvecom mogucom kaznom. Kad se sve bolje sagleda i ovi SDA igraci kao Dzaferovic nisu daleko od toga.
Da ima drzave kako treba nebi se ni desio 7 februar da moramo palit svoje institucije kako bi neko nesto uradio. Sad ovi pred izbore pricaju o odogovornostima, caste se optuznicama a stanje ostalo isto i vlade u tehnickim mandatima...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ratni zločinac i poratni kriminalac direktor najvažnije sigurnosne agencije u državi-gdje mi to živimo?!
Planirani DRŽAVNI UDAR se desio 7. Februara a ne protesti. Svi se vade na proteste i prikrivaju stvarnu pozadinu reziranja drzavnog udara. Bosnjaci otvorite cetvere oci.
Gorane Zubac, znaš li onu dobru staru?! Kako posiješ tako požanješ!!! Bivšem direktoru gospodinu Mirku Lujiću si podnio prijavu a i sam znaš da tom čovijeku nisi ni do koljena kada je riječ o poštrnju. Bumerang ;)
SDA ima najmanje prava da hapsi u ovoj državi, pokazali su šta su za dvadeset godina svoje vladavine napravili od ove države i naroda
Šefik Džaferović: Direktor SIPA-e Goran Zubac mora odmah biti suspendiran -------------------------------- HAPSENJE, KAKVA SUSPENZIJA, HAPSENJE!
Ako je zgrijesio nema sta da trazi u bilo kojoj instituciji BiH da ne govorimo o SIPI koja treba da bude uzor morala, pravde I borbe protiv kriminala / korupcije. Ali o tom potom, niko nije kriv dok se ne dokaze suprotno.....s tim pod teretom optuznice on nemoze da bude director SIPE, nek ga uhljebe negdje drugo - nek bude stranacki vise angazovan.
Sto su stavili zabranu komentara na clanak sa Bakirovom slikicom, koji je vjerujem platio ???
Ako nista, Zupca treba skinuti da se i on skine gradjanima s vrata kad sa svojim gorilama, sirenama i plavim svjetlima protutnji po gradu. Pa, ko si jarane?
Evo kako Bošnajci dočekuju Kordića http://tinyurl.com/p9lk4u5
Dokle god vam je najvaznije pitanje koja institucija je Bosnjacka,Srpska,Hrvatska...umjesto kako osoba radi posao za koji je placena ova drzava nemoze biti drzava niti funkcionalna niti pravna.
Ja ni cumez ne bi gradila na osjecajima vec profesionalnosti.
@pidjameta ovo je vec hard core politika i prljavastinja posebno sto se radi o sigurnosnoj organizaciji tako da tvoj komentar izgleda veoma naivno.mislim no hard feelings
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
E ovako vam je djeco bilo i u Titoslaviji, četnici u svim porama vlasti i na svim rukovodećim funkcijama, a ko god se pobunio pojeo ga je mrak.
Ko to lagi, ko to lagi? Genetski patološki lažov.
mtbr, imaš ti sinko ličnu/osobnu?
Eh evo vam link šupci pa se jebite sad polako! http://www.avaz.ba/vijesti/teme/sbb-prvi-df-drugi-daleko-iza-sda-i-sdp
E i ti svakoj šuši vjeruješ
CCI sine nije svakava šuša
Da ste vi u parlamentu radili svoj posao "7.februar" se ne bi ni dogodio.
Teroristi uvjek nalaze razlog za terorizam. Pa tako i plenumaši zajedno sa palikućama.
Ovo je trebalo da bude vec odavno gotova prica,ako neko podrzava stvari koje su se desila 7 februara onda on i treba da bude iza resetaka.Jer isti taj mangup radi protiv ove drzave.
a ovaj Sefik je inace prava postenjacina ,majmun pravi