putnik
Spol
Ženski
Boja avatara
ee5b7a
Banovan
Ne
Registrovan
03.04.2013.
Komentari
528
Komentari korisnika
Sastali se i dogovaraju podjelu BiH !!
Jedina partija koja moze vratiti istinsku socijaldemokratiju u nasu drzavu,jedini su koji se jos uvijek mogu boriti sa nacionaolistima i rusiteljima ove drzave.
Ove stvari koje se desavaju u SDP-u su logicne pomalo,ljudi koji su vodeci u stranci vjerovatno osjecaju krivnju za ovaj izborni rezultat,porebne su promjene kako bih ponovo imali jaku SDP partiju !
Vidjet cemo opet skupinu nacionalistickih lopova koji su nas krali dugo god !
Sasvim normalan cin covjeka koji osjeca krivnju za stranacki rezultat,ne vidim problem u napustanju trenutnih funkcija jer uskoro je kongres stranke na kojem ce kandidirati za predsjednika partije !
Naravno..uvijek je bolje dostojanstveno priznati poraz i napustiti funkciju,to je samo dokaz njegove iskrenosti prema partiji i ljudima koji su od njega mozda nesto ocekivali.
jooojj ovog Suljagica poltronicica,covjeka koji je za povratnike obecavao kule i gradove,obecavao neku vrstu zlatnih kasika u Srebrenici,a uredno se za svoje dobro i borbu za fotelju prijavio u Sarajevo. E to je dokaz prave borbe za narod,bjezi tamo gdje je meni bolje...dno dna...
Hibridna stranka nastala kao tvorevina kriminalca i lopova Fahrudina Radoncica je cisto zlo za nasu drzavu,stvorena da prikriva lopovluke ovog Sandzackog profitera. Sandzacki profiter koji je sa kecicom i par stvari stigao u nas glavni grad, i postao jedan od najvecih tajkuna u nasoj drzavi. Svi oni koji svoj glas dodijele ovoj stranci i ovom covjeku fakticki predaju drzavu u ruke kriminalca vrijednog cosa nostre i najvecih mafijaski organizacija ,koji ce samo nastaviti siriti svoj kriminal i korupciju.
Cisto sumnjam da ova stranka ima kapacitet za neke ozbiljnije promjene u nasoj drzavi,jedan od dokaza tome jeste da ih predvodi propali politicar Zeljko Komsic !!
SDA je krala ovaj narod 20 god, iza sebe su ostavili putsos od radnih mijesta,bijedu,siromastvo. Jedino dobro sto su napravili jeste punjenje svojih dzepova