pidjameta.slipic
Spol
Muški
Boja avatara
ee5b7a
Banovan
Ne
Registrovan
02.04.2013.
Komentari
8862
Komentari korisnika
Smor je i kad se BiH gradjani ponasaju kao navijacki tim ,pateticni ste. Mnogo je pogresno kad pisete da je drzava naopaka,gospodo draga ,drzava ste vi stanovnici iste,na vama je da drzavu uredjujete ;izborima ,pritiscima ,protestima...mijenjaj te nesto a ne samo negodovati.
Mnogo dosadno ovo igranje macke i misa sa MZ i EU, do kad ce dozvoliti da ih macak Dodik juri,ostaje da se vidi :D
@Sarajevo1999 Ti ocigledno imas ozbiljnih problema.
@gargantua A ti koje si navela su gradjani marsa?
Nismo zaboravili ni sramnu ulogu Fra u poslednjem ratu u BiH.
...Pogledajte hrpe smeca po periferijama Francuske ,beskucnike,nerede....ne tako davno ste imali ljudski zoloski vrt i muzej sa ljudskom"egzoticnom" exponatom ... Niste dobar uzor nama primatma iz BiH.
Dragi Jordan, dozvoli nam da te podsjetimo da je upravo tvoja drzava idejo tvorac ovakve BiH ( D.SPORAZUMA) koja vam se danas ne svidja a upravo takvu je podrzavate. Bila bi licemjerna ne priznati da BiH ima mnogo stvari koje ne valjaju i da to treba ispraviti ,najvise zbog sebe same i LICNE dobrobiti. vi gospodine, prije nego se bacite na tako ostre kritike druge drzave,pogledajte prvo svoje dvoriste.
Kako smo uspjeli ovako moralno potonuti kao drustvo je pitanje za nase "intelektualce" . U svakoj pravnoj drzavi intelektualci su ti koji ukazuju na greske u drstvu i kako ih popraviti,samo se kod nas prodaje cutnja za funkciju.Cast 10 tak njih u cijeloj drzavi.