Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako Dodik ovu vijest procita u ponedeljak se vraca u predsjednistvo sa dubokom izvinjenjem i obecanjem da ce ubuduce raditi sve da BiH pristupi NATO-u i EU
Slobodno vi uvedite jače sankcije ovaj cirkus nece tako lako stati.
Samo im primanja obustavit i svi su prvi radni dan .
Najbolje bi bilo da se svi normalni ljudi, koji žele da žive u Bosni, ujedine i glasaju protiv kriminalaca na vlasti. Savjet za opoziciju, karta nacionalizma je zauzeta, igrajte na kartu ekonomija, obrazovanje, smanjenje kriminala, smanjenje korupcije...
Jakih mi sankcija,kenjaju vam se na njih,nema od vas nista...
A mi mislili samo Inzko bio zabvinut, vidite tek ove dvojice uhljupa... Ama baš ništa ne rade a visoke plate i još nas zavađaju i prave budalama. Pored Dodika i SS još i diplomate za WW3.
Znaci najavljene su sankcije za one koji blokiraju, pa se postavlja pitanje trenutne opravdanosti pregovora sa onim koji su uzrokovali blokade.
Ova dvojica kao da su sa Marsa spala i ono neznaju ko blokira i stase desava u BiH institucijama. Samo price i politika...daj izvrsite pritisak (oko treba smjenite te sto nerade) na tuzilastvo da profunkcionise ako imate dobre namjere do BiH.
Jeb.e vas vise price ....daj nesto konkretno ...:(
Nikad Balkan od Evrope neće imati pomoć. Od Sabora sa Kulinom na Bilinom polju, preko prihvatanja otomanske pa austrijske okupacije, do ratova devedesetih, Evropa je uvijek bila problem, nikad rješenje. Sve je samo do nas. Valjda nije prekasno da to shvatimo i pokušamo relaksirati odnose, da nam djeca ne odlaze i ne proklinju nas negdje po bijelom svijetu.
Čisto nako, zašto su postali počasni građani Mostara?
Joj, samo znate trubiti, niko ništa novo nije rekao mjesecima!!!
I sta kad uvedete sankcije ? Eto sada ste uveli i je li se sta promjenilo ?
Bravo HDZ! Bošnjo ga voli primat u guzu od gazda al nemoj Bošnjo svoj podanicki mentalitet nametati drugima, ne ne
Ove budale misle da ce natjerat na silu BH Hrvate i BH srbe da zive sa Muslimanima-samon da ne stvore muslimansku drzavu u srcu Evrope.dodjite vi pa harlaucite i tegbirajte s njima
Sankcije neće riješiti ništa a rat još manje. Sem toga, njega neće biti. Bitno je da narod ne primjeti da su cijene otiple pod nebesa i da se ne priča o Sebijinim diplomama i aferama u oba entiteta.