Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali bitnija je raspodjela fotelja! Građani nek' se poguše!
HAHAHAHAHAHHAHAH Allahu dragi uzasa, gledaj magle i smoga, Boze sacuvaj. Prodisao sam otkako sam napustio Sarajevo i otisao vani, mislio sam gore bit ne moze, al evo ocigledno moze jos gore.
https://www.youtube.com/watch?v=jEoFqxOBVbY
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa napravite ba više nešto po tom pitanju, živimo i udišemo najgori zrak u svojetu zbog očajnih, jadnih, korumpiranih, i nesposobnih. Ba nisu drugi ništa pametniji niti bolji, samo imaju zakone i procesuiranje istih. Jad i očaj gdje živimo, kome poreze plaćamo. Pih
Napravi, lozi nesto sto manje zagadjuje, nemoj autom do granapa...budi dio rjesenja
Slazem se, sramota da nismo prvi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A sada se maske ne nose.
Bitno je da je kvadrat stana nekoliko hiljada maraka...sam pao sam se ubio..
Nazalost, ja bih rekao da ovaj popis najzagađenijih gradova dobro ustvari ilustrira gdje je Sarajevo i u svakom drugom pogledu i s kojim gradovima i drzavama je u “drustvu”.
Neka vam je Bog na pomoći, pola godine se gušite, i opet svi hrle u gradove. Nakaradni mentalni sklop je čudo neviđeno...
Samo je N Delhi Koji ima oko 30 mil. ljudi zagadjeniji od SA. To znaci da Po osobi, SA zagadjuje 100 puta vise od N Del....
Nigdje nismo prvi :/
samo nek nije onaj snijeg i vjetar
Udahni dubooko, vidiš da te hooću..
Ja dobre trebe na slici 4 😍
Svi u Goražde! :)
Bice to dobro insallah.Samo salavatajte. Otrovan zrak, pedofilija po skolama, blato do koljena, korupcija, javne kuhinje, sirotinja.
I u takvom gradu kvadrat stana 4000, da li je ovakvo sarajevo uopste pozeljno mjesto xa zivot
Gdje nam je Penis Sidilis Becirovic?
Možda DIA ima rješenje. Treba ga pitat. On ima baš "pametne" ideje, tipa "izmjestit aerodrom" 🤣🤣🤣🤣
Gdje je sad Konakovic. Nije se skidao kritikujuci zbog zraka. Medjutim od kako je na vlasti nista nije uradio. Vec po citav dan sjedi ispred zgrade parlamenta cekajuci da mu kazu da sjedne u kancelarinu ministra vanjskih poslova. E jadni smo mi.