gooUser1667462901
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
03.11.2022.
Komentari
1137
Komentari korisnika
KATOLICKA CRKVA JE TOLIKO SJEBALA BOSNU, DA SU TURCI KOJI SU 80 GODINA VLADALI SRBIJOM, A NISU MOGLI ZAUZETI BOSNU, UJAHALI U BOSNU BEZ ILAKVOG OTPORA. NIKO NIJE ZELIO GINUTI ZA PEDOCRKVU!
KATOLICKA CRKVA JE SJEBALA SREDNJEVJEKOVNU BOSNU! IZAZVALI SU RAT IZMEDJU PRIPADNIKA CRKVE BOSANSKE I KATOLIBANSKIH INKVIZITOR FANATIKA! I TAKO SU TURCI UKZHALI U NEBRANJENE I OTVORENE BOSNJANSKE UTVRDE!
KO GUZI JURISICKU U STRANCI BIA/KOS? VULIN?
ENO BJEZE KADROVI IZ MINISTARSTVA KAZE DINO IH JUTROS GANJAO DA RADE KOLUT NAPRIJEDI I KOLUT NAZAD, SVI SE RAZBJEZALI I OTISLI PUSITI KOD MARIOFILA.
Proda Bosnjake za kancelariju za 100€ printerom?
BAKIRA HADZIOMEROVICA MINISTRA ZA PIVU I LOZU!
VIDI JURISICKE KO FOL NEZAVISNE STO SE MURVA PO NASOJ STRANCI? OJ JURISICKO, PA TI SI NOVINARKA KOJA JE VODILA MILIJARDU POLITICKIH DEBATA NA JAVNOJ TV, A GEBES SE U NASOJ STRANCI?
I OVO SARAJEVO LAGANINI POSTAJE SVJETSKA METROPOLA, ONO SVAKA SVJETSKA BUDALA GA POHODI. OVAKO JE U LONDON, PARIZ I NEW YORK, ZASEBNE DRZAVICE U DRZAVAMA.
Sarajevo i Tuzla su trebali davno biti povezani sa autocestom, a ne Sarajevo i Mostar ili Mostar i Hrvatska.
Jahorina i Vlasic su urbicidom unisteni. Jedino od vecih skijalista ko ima sanse su Bjelasnica i Igman. Medjutim za sad se ne vidi ta pamet. Babin dol se moze srediti, vrh Bjelasnice sve srusiti odvesti smece i sve srediti. Restoran i kafe na izlazu sa sestosjeda, sramotan design.