Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima li ovdje drzave da hapsi ovu bandu vecina ih na americkim i britanskim crnim listama sa najvecim kriminalcima svijeta a ovdje ko neka vlast, koji cirkus od drzave
Nema od 95. kad je rahmetli Alija potpisao Dayton. To je jedina prava istina o izdajnicima.
Treba biti realan, ko da ih hapsi, kada većina stanovništva tamo u Rsu ih podržava, kada tamo uvode zakone i šta rade, kada imaju Sipu godinama u svoje ruke, mislis da ce ih Sipa hapsiti, svoje ljude? Kako misliš da ih neko hapsi, ko?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa evo recite kuda ova politika ? Je li i sRatko ignorisao UN i sve i pocinio genocid ? Jeste!
Dok se ne ukine ovaj genocidni brlog mi cemo imati probleme u BiH.
nista novo u gtrs....
Bit će kuku meni kada se bude trebalo pješačiti do Smrdije,bit će šta je ovo nama trebalo,bit će nismo mi krivi , Dodik vlah je kriv, dobro je ovo što genocidaši hoće barem će se zauvijek riješiti mnoge stvari.
Titular državne imovine je država Bosna i Hercegovina i jedino ona može kazati šta će sa svojom imovinom. Vlada rs se ponaša kao drumski razbojnik. Ovo što radi rs je pljačka i pravno nasilje, ima li Šmita. Službenici koji provode protivustavne odluke moraju znati da će odgovarati, a naredbodavci ih neće zaštititi.
To što neko uknjiži po Dodikovom neustavnom zakonu ima smisla ko da je rekao da je Aifelov toranj vlasnistvo RS. Smijurija
Pravi odgovor na to je , da je to izjava separatističke grupe koja je prekršila Ustav i mirovni sporazum , pa tako i ukinila entitet rs. Nema drugoga i drugačnega odgovora, jer su entiteti dužni sprovoditi sve odluke institucija BiH.
Popuš.li ste ga sad za sva vremena
Povraca mi se od ovih vijesti vise, povracaa
Bosna je u jako teškoj poziciji. Okružena je neprijateljski nastrojenim državama. Ako se politika Hrvatske i Srbije ne promijeni teško da Bosna može existirati. Pored svega toga, ima nesposobne polizičare u Sarajevu koji su većinom nepismeni ili korumpirani. Nisam siguran koja će generacija doživjeti građansku samostalnu BiH...
Alija sjeme ti se zatrovalo
vreme je da se odgovorne osobe HAPSE!!!
Bravo Milojko barabo
Sazrelo za Republike Bosne I Hercegovine.
Svati te da je USud iznad entiteta
Šumari žude za drugim poluvremenom, treba im ga priuštiti! Kalimero Šmit javi se, o javi se, spašavaj chetnike jer ćemo ih potamaniti!