Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ocekujemo izjavu bakira da vjeruje djukanovicu a zlaja kad prica sa djukanovicem da ga posdjeca na gandija a scepo ce ga proglasit za politara godine na svom havazu
Joj mati pokidacu se od smijeha, dva narko kartela genocidistan i gusinjistan o postenju i protiv korupcije ha ha ha...Ima da oderemo PERSIANERE veceras VIVA BOSNA!
Ovo Smrdonje iz CG i Smrdonje iz BiH potpisuju neke gluposti kako bi se pojačala predizborna aktivnost Laktaškog međeda koji ako zijani izbore ide iz palate u zatvor.
INACE POSLATI CRNOJ GORI PROTESTNU NOTU ZBOG OVOG!
mozes joj i kajdanku cijelu poslat,ali djaba ti je sve..........
a peticija??? a referendum??? :-)))
Predsjednici komisija za sprečavanje sukoba interesa Republike Srpske i Crne Gore Obrenka Slijepčević i Slobodan Leković potpisali su danas u Banjoj Luci Memorandum o saradnji u oblastima koje se odnose na prevenciju korupcije i sprečavanje sukoba interesa javnih funkcionera. ----------------------------------------------- TO JE KRSENJE USTAVA BIH, ENTITETI NE SMIJU POT¨PISIVATI NIKAKVE MEDJUDRZAVNE UGOVORE I OCEKUJEMO OD INZKA DA SUSPENDIRA OVO I DA SMIJENI ODGOVORNE! U SUPROTNOM INZKA ISTJERATI IZ SARAJEVA JER NIJE POTREBAN!
opet placete.........pa nema smisla vise,niko vas ziv ne *ebe ni 5%,a vi i dalje po starom...........
Heljp Incko, Heljp NATO, Heljp Baznia
...pa lideri će vam prvi pod udar tog memoranduma :)))
ne,ne...nepika se sta je bilo,vec samo sta ce biti :)))
Nece commi, u memorandumu pise da se lideri izostavljaju, zato je i potpisan :-))) ova ´artija sluzi iskljucivo za jebbavanje sitne ribe :-)))