Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
durio se tihi sedmicu sto ga je dodo sjebbo sa popisom stanovnistva pa bi sad opet isao da ga pojebbe u nekom od ekskluzivnih dubrovackih hotela :) ma jebbo im svoj trojici pas mater.
@CROATIX lazni neg cetnick slaktasa, vidi se tvoj visoko-fasisticki bolesni primitivni,mizerni nivo intelekta!Neces dobit ni milimetar nase drzave Bosne i Hercegovine,zapamti fasisto genocidasu dos\'o iz ukrajinskih pecinskih kamenjara!Mars u svoju primitivnu genocidnu maticu krvi i srama! Podrska nasem Zeljku,zlatnom ljiljanu i heroju Bosne i Hercegovine! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU! BiH4EVER!
Pipo nalitam ti se materi u dimije
Neg kad ce bit tuzba protiv EU-je koja svojim stavom pomagajuci vec 20 godina genocidnu fasisticku srbiju samo dokazuje da je ona ta koja je vukla konce u genocidu nad Bosnjacima-Muslimanima! Puna si krvi Eu-jo krvi civila Bosnjaka Muslimana,jer vi stvarno mislite da smo ovce i da ne vidimo kak nas fino vucete za nos i ponizavate,ucjenjujete,podjenjujete,ignorisete nasu anticku historiju Bosne i Hercegovine,podmetli ste nam planski genocinu tvorevinu rs-ku koja da je ne podrzavate ko i genocidnu fasisticku srbiju nebi ni postojala ni unistavala nasu drzavu vec 20 godina! DOSTA vise hocemo konkretno,crno na bijelo,ponistenje genocidne tvorevine rs-ke,USTAV drzave i jedne ustavne istitucije i jedna predsjednik,policija,parlament,sud,itd...NISMO OVCE kad cete to shvatit,hocemo ukidanje viza za nasu drzavu u Januaru 2010-e ko genocidnoj fasistickoj srbiji il ni ona nece imat tu privilegiju ko i crna gora njen satelit genocida nad BIH!BiH4EVER!
Popustas Tihicu i to nije nikak dobro,trebas ostat na svom stavu koji je da se genocidna tvorevina treba ukintut sto priej,USTAVNE reforme u korist drzavnih institucija,ne raspodjele drzavne imovine intitetima,stavljanje iza resetaka debelog lopova s laktasa dodkrmka fasistu koji pljuje po drzavi Bosni i Hercegovini i taj sto je osiromasio vise stotina miliona maraka nasu drzavu! Trazi da se ukninu vise od EU-je u istom periodu kad i genocidnoj fasistickoj srbiji ili prijeti da Bosna i Hercegovine ima dovoljno materijala i svjedoka za ponovnu tuzbu protiv genocidne fasisticke srbije za genocid,ratne zlocine,i njenu glavnu ulogu,organizatora i agresora unistenja drzave BiH-ne!Da krije ratne zlocince i opet mijesa njene vec krvave i prljave prste srama s prema unutrasnjoj politici BiH-ne! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!USTAJ BOSNO i BRANI SVOJE! BIH4EVER!
@fenomen Nikako se vi odlučit šta ste; Muslimani ili Bošnjaci. A da budete Srbi pa da se svi problemi jednostavno riješe. Ne bune vam se braća u Sandžaku previše, istina nisu ni dok je Srebrenica padala.
Pa treba Dubrovniku malo rejtinga u svijetu. Turisticka sezona im je i tako propala, pa se opet vade na nama. Zalosno... Bruka.... Da se sastaju na teritoriji Hrvatske i raspravljaju o BiH.
Sta kaze Dodik i Puljic na ovo?
Ja koje su to seronje, ni manje ni vise nego Dubrovnik, ali sta cemo kad imamo viska para.JA bi njih u KPD Zenicu zatvorio pa neka se tu dogovaraju koliko hoće, prije bi dosli do rezultata, ovako samo lagano kuhaju i trose krvave pare.Stoka...
Vidi lopova sto su se raspistoljili.Poslije Dubrovnika nebi me iznenadilo da zapucaju na Havaje.Narode bosanski zasto slijedis ove lopove?
Bacite Dodika u more, jes da će sav riblji svijet pocrkat, a manji dio koji preživi će izaći na površinu povraćati, ali ga ipak bacite!
narod=kurton=dobio sta je zasluzio. kome je ruzno nek se buni, automat u ruke i poresetaj sve, ne stite njih snajperisti pa da su nedostupni, bude im jedan cova pred ulazom i to je to. sto se mene tice iako sam u qrcu i radim bezveze pos\'o barem mogu da putujem sa usranom sengen vizom. da nisam sebi dozvolio da budem dio stada i stoke. da ponovim. narod=kurton Cuj sporazum u Dubrovniku - hjahahahhahahahahaha To isto kad bi doso Gerhard Schroder u Sarajevo da pregovara o njemackoj politici.
Onaj Drakula Tihic nekidan rece da nece s Miloradom nista d apregovara dok kako kaze \"Milorad javno ne prizna BiH\"hahahahahaaaa Srbi NIKADAAAAAAAA za NIKADAAAAAAAAAAAAAAAAAA nece nikakvu picku materinu vasu islamsku bosnu alooooo Turciiii razumete li... Alooo Turciiiiiiiii bjeste u Tursku dok iamtee vremena Muslimanii bolje da vas nema Srbadija se na Sarajvo spremaaaa
pa malo cu otici na odmor kako visoki predstavnik i ostali strani kurtoni tako i ovi nasi a dogovaranje je onoako uzput ako sta bude bude ako nebude jebajiga bar se bilo malo na moru :)
joj sto volim ove nacionaliste, znaci ako sam stavio nick \"Azizi\" odma mora da sam Mujo??? wtf??? za mene je jedna i jedina BiH, a tebi ako se ne svidje imas Srbiju ili Hrvatsku pa se seli tamo, don\'t touch my country a**hole