Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta im vrijedi kad to vijeće naroda u rs-u nema nikakvu funkciju, Bošnjake, Hrvate i Ostale tamo niko ništa ne pita, a Hrvatima izgleda i ne smeta jer su prodali Posavinu za Hercegovinu i dogovorili podjelu Bosne sa Srbima.
Više je danas Hrvata u Posavini nego Bošnjaka u Podrinju.
Slusaj kompa.. vratis se..ne pravis belaj..pravis djecu i bavis se svojim zivotom..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U RS se probosanske stranke pitaju kao moj rahmetli dedo. Pa i ovaj Salkic samo moze pitati je li legla plata.
Na prvim poslijeratnim izborima mislim da je bilob18 ili vise poslanika.Posledica SDApolitike i razlika od drzavnicke politike koju na zalost ni jedan bos politicar nema vec dugo
Broj registrovanih Bošnjaka sve pa i više, govori o aktivnosti i interesu za BiH, za povratak u RS, itd. vladajućih stranaka u federaciji od kraja rata pa do danas... Sve se radilo, i radi se da se onemogući istinski povratak, osim par pojedinačnih primjera, recimo blizu ovih 13600 registrovanih...
Ja i moja familija smo se prijavili da glasamo preko pošte. Svi smo dobili odbijenicu Nismo mi jedini slučaj
Rumenko, lazni ohr predsjednik, Denis je zauvijek zacementirao poziciju povratnika i okovao ih na dno
Zar hin ima i anamo?
Nista bez elekteonskog glasanja opet smo u kamenom dobu i da nasi supci od politicara umjesto da misle kako da kradu pojednostve liste da nam se ne desava sto se desava i rs vise nema.
cuj probosanske, znaci ako si probosnjacka stranka onda si probosanska? pa jeste bosnjaci ili bosanci? svi mi volimo bosnu a svako na svoj nacin. Vi nemate patent kao bosnjci kao probosanci, i dok god je takva retorika, ovde nema suzivota. Ajd malo se i vi potrudite da ugodite drugima.
Reci ti nama Salkiću prenoći li se bar ponekad u BL?
Kako god bilo. Ne razumijem jos uvijek da se glasa odvojeno. I zbog cega postoje fucking entiteti? Bolesno.
Volio bih da sam iz tzv. rs-a, kao obični čovjek koji nije zadojen nacionalizmom i nije bošnjak, borio bih se da makar promijenimo ime da svi budu zadovoljni. Rekao sam ranije, BiH se mora mijenjati iz tog entiteta. Mentalitet naroda da razmišljaju o budućnosti svoje djece a ne da se na njima kola lome, kao što bi većina civilizovanog svijeta jedva čekala.
Ne treba ocekivati od dijaspore da rjesava probleme unutar BiH. Oni su se od ovog sistema spasili. Zao je i meni sto Vojin nije izabran, zao mi je sto je uticaj probosanskog faktora u RS-u i dalje mali, ali na nama je da ovu drzavu ucinimo boljom.
Velikiom broju ljudi koji imaju naše dokumente žive izvan Bosne i Hercegovine, a ne prijave se da glasaju putem pošte se zgadila ova drzava i njena politika te ne zele da ucestvuju u tome.Mislim da mnogi i nikad vise.Mozda je ruzno ali je istinito.
Bravo za probosance.
Dobro ali nedovoljno koliko vas ima.
Zašto se na listi stavio Pokret za državu i Za državu. To je i mene iznenadilo. Glasao sam za Pokret za drzavu i sad pojma nemam jesam li dobro glasao.