Komentari (241)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHAA jest vas isfuro
Bravo za Schmidta nema potrebe slusati suplju pricu DF ublehasa
Pa sto se niste obratili Konjakovicu da ugovori on je veoma bitan faktor
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Vi iz DF-a ste SDA rezervna stranka !!!
Df bratstvo s Sda je dokaz stvaranja begluka, ajanluka ili Palestine. Komsic nikad nije bio ostar prema begu.
Haha....
Nacista šmit stalno priča o korupciji i kriminalu, a podržava HDZ i Dragana Čovića koji je od strane bivšeg visokog predstavnika smjenjen upravo radi koruptivnih radnji.. Sve ovo se dešava jer su Bošnjaci u zabludi o komšijskim narodima, nikada oni vas neće prihvaćati kao ravnopravne, oni vas isključivo vide kroz prizmu religije, baš kao i Evropa. Ali bitno je drobiti priču o nekakvom sekularizmu i građanskoj državi, sa bukvalnim nacistima.
A zar već nismo godinama slićni Palestini.Bosanski Katolici imaju duple pasoše mogu ići gdje hoće.Bosanski Pravoslavci imaju takođe duple putovnice.
Sretno DF,i do osvajanja većeg broja glasova u oktobru.
Sve receno PODRZAVAM! Schmidt izgleda poceo kao oni tokom opsade sarajeva da postenom svijetu razvlaci pamet. Nece fashizam stanovati u Bosni ZAPAMTITE!!!!!
Baketovi roboti u akciji.
Pravo lice korumpiranog Schmidta se vidjelo nedavno u Goraždu, taj neuspješni bivši ministar poljoprivrede nema veze s mozgom a neko je takvog tokmaka postavio za VP, u pravu je bio i Zlatko Hadžidedić za sve što iznosi o ovome Sch, a hvala i Bidenu i administraciji što nas gura u novu jamu bez dna.
Keš iz kockarnica i kladionica je kupio izborni zakon, ali skrojena ludjacka kosulja ce zavrsiti na smetljistu historije kao i krojac.
Hajde malo da pustimo kerove na vas... Vezat cemo vam ruke... Vidi, prezivili ste, nije fer ... Hajde malo Dejtona da se igramo... Vidi i to ste nekako prezivili... E hajmo sad, malo demokratijeeeee... juznoafricke.... Smit, zabijem ti mami !
"Mi dakle nećemo voditi ljubav sa gospodinom Schmidtom iza zatvorenih vrata na temu stvaranja Palestine u ovoj zemlji niti ćemo pomagati i nekim u Sarajevu ovdje niti njegovim nazi - HDZ prijateljima koji pokušavaju da to sve provedu", dodao je. .... halo, čuj nazi???
Je li sta pogresno receno?
Ma budale tovljene
Schmidt nema saglasnost evrope, pogotovo svoje njemacke za provod takvih apartheid sistema. Njemacka vlada je jasno rekla da se izborni zakon moze samo promjeniti u skladu evropskih vrijednosti i uz implementaciju svih zakljucka evropske konvencije za ljudska prava . Da vidimo kako ce uspijeti to izvesti!?
schmit nije svjestan sta radi i kakve posljedice moze izazvati pogotovo za svoju maticnu stranku i zemlju,30 godina zbog ne ljudi poput schmita bosanski narod se izvinjava sto je poklan,silovan i opljackan i to se vise nece tolerisat i tek sad se vidi velicina parole ,,BOLJE GROB NEGO ROB,,bosanski narod nece vise sigurno po cijenu opstanka nikom robovat pogotovo ne fasistima
Ne daj se Begicu
schmidt=crocop
odavno se zna da radi za HDZ. Bude li se za...vao s nama bice opet PROTESTI!!!
Hr.Schmidt, neće da može!