gooUser1661273027
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
23.08.2022.
Komentari
310
Komentari korisnika
Sda, Hdz i Snsd su bratstvo..begu je bitno da dobije begivica Kcus a ostalo ga ne zanima. Jer begluk je od Poljina do Visokog. Ostalo ga ne tanima. Krajina je dabno predata u ponor.
Glas za bega i Komsica je glas za bratstvo sda i Df. Zarobljena je drzava. Ako oni pobijede ide jos 200 hiljada van. Komsic nikada nije osudio kriminal Sda.
Ftv dala begu unaprijed pitanja. Becirovuc ga je razvalio definituvno. Kliks i Ftv rade za sda.
705..Ne rise! Zar odbijanje odgivora Bicirovuca na smisljenu zamku predstavlja amnestiju 30 godisnje pljacke zelenih? Bakir nece u Nato zbog Srba a Denisu gledate neke sitnive. Bakir unaprijed naucio na eng.
Beg i zelena klika vladaju 30 godina i silno se obogatili a narod u najvecoj bijedi. I gledaj ti sad ove svijesti: Zato sto Becirovic nije htio odgovoriti na unaprijed pripremljenu zamku ( opravdano s moje strane) neki polupismeni svijet mu to nalazi mahanom pa zbog toga nece glasati za njega. Zamisli koji glupane. Na jednoj strani opljackani i to ne vide dok mahanisu Denisu koji nikakvu krupnu gresku nije napravio. Pa i da je greska zar ona moze biti veca od pljacke zelenih.
Ako je Bakir izdvajao otkud mu zeni auto od 200 hiljada i luksuzna odjeca i drugi luksuz?
Porucite onima koji TRUJU OMLADINU da ce u dzehennem ako misle da im krhki zakon nista ne moze. Ali, osjetit ce kaznu jos na ovom svijetu. Droga je otrov kojim ubija onaj ko je stavlja u promet. Ubistvo jednog covjeka je ko ubistvo svih ljudi. Tako im porucite...posebno ovim koji se kriju iza dina
Brat Izeta Nanica odgovorio sda jurišnici: Znaš li gdje su djeca rahmetli Izeta Nanića, heroja oslobodilačkog rata. Ja znam: Dva sina koja je imao napustili su BiH, jer ovo je zemlja isključivo za one koji za sebe kažu "Mi smo djeca SDA, a to je sigurno da izdati nećemo" - dodao je brat legendarnog komandanta 505. viteške brigade Petog korpusa Armije Republike BiH.
Beg i zelena klika vladaju 30 godina i silno se obogatili a narod u najvecoj bijedi. I gledaj ti sad ove svijesti: Zato sto je Becirovic napustio ( opravdano s moje strane) neki polupismeni svijet mu to nalazi mahanom pa zbog toga nece glasati za njega. Zamisli koji glupane. Na jednoj strani opljackani i to ne vide dok mahanisu Denisu koji nikakvu krupnu gresku nije napravio. Pa i da je greska zar ona moze biti veca od pljacke zelenih...
Ne rise klikse, zeleni vam dobro placaju jel. Zar je trebao raspravljat s sda igracem dok se beg izvukao? Ispravan potez Denisa. Tako bi i ja uradio.