Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prirodan proces propadanja bolesnog društva. Ne samo u Goraždu već i šire…🤔
ali iskljucivo zene su krive za to,90% ih ne zna prave vrijednosti zivota, moral sta je.. postale su kao svabice
Kad nas je SDA i Izetbegovici počeli braniti broj nam je spao sa 2 miliona na milion.
pobjegose svi za Sa
Treba ovo staviti u kontekst konkurencije jer ovako ispade da se bježi iz Goražda a kad se uporedi statistika, kod svih gradova ispod 50 hiljada stanovnika je ista situacija.
Malo muskarci se potrudite ba zenite se pravite tu djecu budite incijatori sta je ovo bez dvoje djece nista.
MA zna E. A. da se dosta djece rodi u Foči i Sarajevu. Mozda cak isto toliko koliko u Gorazdu. Uglavnom u Gorazdu nikad nije bilo više beba. Al eto valjda je cilj da se napravi članak gdje se ocrni Goražde i mozda ce biti više klikova. E moja "novinarko"...
Jarane grad je pustinjak, dođi i uvjeri se. Za festival i za novu diaspora dođe da popravi prosjek i da da infuziju bolesnom tijelu Bosanskom ( Goraždanskom).
Zeljeni feudi su uspijeli u naumu.
Uračunajte tu i migracije, pa da dobijete pravo stanje na terenu
Sve je manje ljudi u Govnaždu treba natjerati načalnika Ustikoline da se ženi neka pravi djecu ostariće dok stavi opčinu na prave noge što je izjavio na N1
Gdje da pravite djecu? U Bosni? Na svakom koraku i školi dileri što rade uvezani s policijom, kad ti neko nesto ukrade puste ga, kad ti dijete ubije zgazi, puste ga. Zagađenje svega. Kongod želi djeci dobro, vodite ih ili ne pravite ih ovdje, nemaju nikakva prava.
Eto u bajnoj njemackoj uvoze ljude, pa je problem nesto drugo...🫄
pa te seljancure su postale ekskluzivitet samo za ove tkzv .infuelnsere i fudbalere. Toliko su ufurane postale a moraju nositi pelene da im se smrad ne cuje iz vagine,uz to krv i pisaca treba ih malo spustiti i reci da su po svemu ispod muskaraca.
Trebate premjestit kancelariju u Gorazde
oni nemaju ono 1000 km po bebi za godinu. vala .odrijesite malo kesu.
kod nas jedina pozitiva je plate politicara ostalo jadddddd i bjeda
Kada uzmeš zajedno Foču, Čajniče, Višegrad, Rudo i Rogaticu ,samo Goražde ime vise novorođenih,nego ovih 5 gradova zajedno.
Sasvim realno jedne zdrave i pametne porodice jer kad dobro razmisle kakvu perspektivu i buducnost njihovo djete ce imati u Gorazdu . Politicari pored vase pohlepnosti dali ste se sjetili da namladima svjet ostaje.
Pa sta ocekivati, kada se djeca po svijetu radjaju, koja su trebala biti rodjena u BiH, cude se.....