Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sukob dvije seljacke stranke SDA i PDA. Ali dobro, kakvi biraci i narod, takva im i politika.
inace pda koalicioni partner sdp i nase stranke u Vladi TK
... seljačka buna...
Mogu misliti sta ce biti kada se zatvore rudnici za 10tak godina....Krezuba st*ka, marisu se medjusobno radi interesa kriminalaca
Gutić i Kukić vedre i oblače nad ovcama od naroda a neke ovce i rade tu... Hej prirodo jesi se sjebala....
klasicna korida sa dva vola kao glavnim akterima
Fale koride seljacima. Mogu zamisliti kako se osjećaju oni građani Banovića koji nisu dio te politike dva tabora kriminalaca
seoska mafija,samo u bosni mogu seoski lopovi privatizirat narodni rudnik
Slagali su vas da je pozar ugasen. Evo upravo gledam dim kako izlazi iz ventilatora, lici na dimnjak tuzlanske termoelektrane u punom pogonu. A na onu dvojicu ne zelim ni slova potrositi.
Postoje dvije struje u rudniku jedna kopa lijevo druga desno 🙈
udri ga bego
seljacka posla
Ove Banoviće pod hitno ogradit zidom i bodljikavom žicom...
Rulja koja laje i dreči jesu plaćenici putem aneksa na ugovor(par stotina km) ili treca lica van rudnika koji su dovedeni da nasrnu na Kuku kako bi opravdali svoju krivicu za pozar. Uglavnom.radi se o ljudima koji su tuzili rudnik i dobili preko 50.000 km ( vise od deset godina rudnik placao milione za tuzbe) i sad ti ljudi opet ruse rudnik.
Pozar je podmetnut od strane Mirsada Kukica i njegove PDA (inace koalicioni partner SDP-a, NiP-a i nase stranke u vladi TK)
Pozar je rezultat neznanja govana koja branis!! Valja vama u NiP kad vam se sada uvede povjerenistvo. Valja ti za Tuzlakom ici i u NiP.
Jel Elzana najavila taj meč
Korida...
Korisna...
Ne zna se ko je gori da li SDA ili ovi otpadci od SDA što su formirali svoje stranke (čitaj društva jednog lica).