Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dozvolio sebi da ga kisela Sanja isfura :omg: bravo švabo
Seljanka
Joj sanja sanja jesi odvratna
Nevjerovatna nekultura
apple User, jel ti ono reće da ima neki porno feik sa sanjom. Šalji link
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi politicari jedno pricaju javno, a drugo tajno. Ali, i kada budu uhvaceni u lazi, kao u ovom slucaju kada je Zelja uhvacena i uslikana kako se srdacno pozdravlja sa herr Schmidtom, oni odmah potrce da se izvinjavaju i da i dalje lazu da nije istina ono sto smo svi jasno vidjeli na ovoj slici, vec da je jedino istina ono sto njihove sluge pisu u njihovo ime na Instagramu.
Je li bila Zeljka u onim svojim balerinkama bez pete,sto se po kuci nosaju?
Kaže Željka,ufatio me Šmit na foru ko tinejdžerku,prišao da me munta i ja nisam mogla odoljeti.Ja onda izvlačila ruku,ali on stisno ne pušta.
Smjesti joj turista!!! A ona pudlica iz doboja objesila njuskicu!!! Jos se i smije sa njim!!! Jao joj se kada dodje kod traktorasa ili jos gore kod gorice jahacice!!!
Pa nije se htio ni pozdraviti sa Sanjom.🤣🤣🤣🤣
poslala ga njemačka da nas nošnje konzervira za naredi vijek. ima šmitni nema ništa drugo za bih i bošnje. Hrvati imaju dvojno, srbi dvojno biraju zemlju a mi u geto.
Sve jedni na druge a smješkaju se toplo prijateljski
Ma Ciganija reče Dodo
Mnogo kulturna osoba ova Vujićka... Pitam se da li je ona ikad čula za pojam KURTOAZIJA... Pa ženo za čijeg qurtza zdravlje si se onda i pojavila na ovom skupu...???
Indijanka prava...
đaba švabo je realnost koliko god se oni upirali da ga ne priznaju
Gledaj kurvare vidis da su seljacunde, gleme neke Dame!?
Ma ovaj dedica bi nju mahno😅
koji gmizavac ovaj visoki dozvoli sebi da ga dvije guske ignorišu i ponižavaju. da su rekle a on bi sjeo s njima.
A vidi vulicke glupacice sto ga fol izbjegava i odbija. 🤣🤣🤣🤣