poskkok
Spol
Ženski
Boja avatara
AF3554
Banovan
Ne
Registrovan
28.04.2013.
Komentari
256
Komentari korisnika
interesuje nas u bih njegova tri prsta ko lanjski snijeg. da je shvatio ko je sam nikad nebi dizao tri prsta. od kad postoji sport uvijek je bio nadnacionalne a to šta osjećaš je tvoja stvar. maja je s tri prsta iz čega stoje hiljade pokladnih Bošnjaka je bolesno a ne sportski.
vidiš umobolnika, engleska je svijet, tako oni misle o sebi. briga njih što je 95% svijeta protiv rata jevreja i genocida u Gazi.
vrag je ušao u rs i Dodika a šmit ih liječi kao egzorcista Vatikana i EU.
šmit istina leči Bosnu kao veterinar ali ti si toliko toksičan da te treba liječiti nekim srednjovjekovnim metodama , možda čak metodom istjerivanja đavola. šmit je neka vrsta ekzorciste za tebe koji je još na obuci poslat od EU a ti si zasada samo medij.
taraba kakva žena. koda je iz bijafre.
kad pričate o ovoj legendi od čovjeka što ne kažete kako smo mu se bestidno odužili i kad je njemu trebala bosna glasali smo protiv. Čovjek je ostao bez teksta i pitao samo zar je to hvala od Bosne za ono što ja uradih znaju. pišite i o tome kakvi smo mi ljudi
Dubrovnik je većinski djelo Srba a ne hrvata pa ga ne štiti srbija. možda bi htjela ali to ne može ima desetak "RAFALA" koji to nedaju a u bih nema ništa pa uzima ko šta hoće
trojanski konj ili samo trojanac virus u tužilaštvu ili na kraju kad ga Dodik iskoristi trojanski magarac. sve može samo ništa dobro od toga čovjeka.
molite onu gusku sa čela energoinvestu i pošaljite na liječenje. ponaša se kao da je u delirijumutremensu kako pokreti tako i verbalno.
ima on veze ali s hdz, nije u pitanju znanje nego namjera. on to svjesno radi na nestanku bih