Komentari (296)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetalji,gotovi ste☺️
Valjda će vaša djeca biti pametnija od vas pa da ostave kokarde, gusle i gluposti a malo više da se bave ekonomijom i napredkom naše države.
Zivjela 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 ser-eš tkzv eres😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Volim sto su napadi sinhronizovani Tegeltija, tabla, hapsenje ratnih zlocinaca, nema para od mmfa za sirote tuzne s*be...nastavi niz..
Pećinski ljudi..
Znaci legalizirali su postojanje terorističke organizacije kao pokret koji djeluje u BiH, za njih zakon ne postoji dok zakon za za one iz Maoce postoji?
Dosao je kraj njihovom teroru naroda na istokj Bosne. Pravda i Bozija kazna ce ih stici sve. Svaka cast Tuzilastvu, sada me samo zanima reakcija Beograda na optuzbe.
Čime li se ovakvi likovi bave u svojim životima? Kakvi su ovo primitivci? Nevjerovatno. Gomila primitivnih retardiranih klošara kojih se pošteni Srbi stide. Potjerajte sami taj ološ koji vas bruka po svijetu.
Ovo je samo farsa... i moze doci samo do pogorsanja i veceg okupljanja.. tek kada se vucic i dodik ograde id ovakvih organizacija, moze se reci da ce ovo prestati
nazalost, ovo ce ostati samo na optuznici bez presude.
nista to cetnicii, izazivanje mrznje I straha je naprimjer kada neko Dodi ili tegeltiji mu u sarajevu krisom pokaze srednji ili neki drugi prst
Pogledajte ove starce sa PTSD nema nikog ispod 30 godina jos malo i ovi ce prdnut u fenjer.Nikada ovo drustvo nece napredovati.FUJ GADITE MI SE POPUSTITE VISE BILO PROSLO.
Gledaj uniformi, brade i žutih brkova aaahahahahahah
svakom ponaosob napisati krivicnu prijavu, pa da im vise ne padne na pamet
Optužnicu je trebalo podići protiv vlasti manjeg entiteta, od ministra unutrašnjih poslova, do predsjednika !! Oni su ti uz čiji blagoslov ovi divljaci orgijaju !!
Šaka jada i čemera
To sto bastine atifasistiki Ravnogorski pokret nije problem, ali jeste problem pjevanje onakvih pjesama, ali uzimajuci u obzir da Bosnjaci imaju muzej ratnog zlocinca Alije Izetbegovica, nema razlike.
gledaj Neandertalaca
Pustite ljude da se vesele pa svaki ima svoj nacin za slavlje