Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve bi ponovili isto a merhametli bosnjo sanja nekakve pruzene ruke i pomirenja!
Ovaj je karijeru završio ubijajući Srbe, a za račun Talijana i Nijemaca. Kao i svi ravnogorci, uostalom. To je onaj dio koji radikali u Srbiji izostavljaju. Inače, pravi primjerak da se o njemu pjeva pred presidentom "pristojne Srbije", a koji želi "bratske odnose sa Bošnjacima". Klao civile, punio gaće pred partizanima, pa čak i pokušao dogovor sa ustašama. https://sh.wikipedia.org/wiki/Pavle_%C4%90uri%C5%A1i%C4%87
“Oni govore da će u Džennet ući samo jevreji, odnosno samo kršćani. – To su puste želje njihove! – Ti reci: ”Dokaz svoj dajte ako je istina to što govorite!” (el-Bekara, 111.)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Otvoreni Balkan na djelu. Vučićevo slušanje četničkih pjesama o vojvodi Đurišiću dobro se uklapa u povezivanje autopetem BG - SA, što će omogućiti Srbiji da kad oonovo krenu na čišćenje muslimana, da tenkove ponad Sarajeva dopreme iz BG za 2h. Inače šta nama znači povezivanje sa BG? Gotovo ništa! Ko je to od vas u zadnjih 5 g. išao u BG? Iz Srbije uglavnom ide suficit izvoza u BiH,. a sav naš promet je sa Zapadom.
Probudite se Bosnjaci! Ovo je zadnji poziv! Nemojte si dozvoliti I treci genocid u zadnjih 100 godina
Ne možeš ovo slušat i zdravo razmišljat
Bosnjo bosnjo naivko.
Nije bilo goreg od njega. Sto su poceli 43. to su nastavili 92. I ovaj kisobranista sa jevrejskog bi to opet ponovio
Piši i pamti Bošnjo, piši i pamti
Vrati se Tito, sve ti opraštamo
Sto rece Nole: "Nebeski narod"
Antifasita sam, ali za ovakve su U...se bili penicilin
Tito je za njih bio penicilin. Ustaše su četnicima zadnje dvije godine rata pružali logistiku i drugu pomoć.
seljacine na kvadrat nista novo
Džaba je to pričat ispranim mozgovima sa dijagnozom. Čast izuzecima, ali 90 % ih isto misli. Opsihiren narod, to je to. Ja nemam drugog objašnjenja, a volio bi da griješim.
Ne znam sad to, nekako sam primjetio da u Srbiju je to jedan mali minoritet, i ako su glasni i surovi. Gori su srbi iz bosne, tu ti je sigurno 90%
Svesrbici bi opet kllali jer su jbeni bozanski narod!
Bosnjo kad se prestane cuditi mozda u nekoj sveri i pocne napredovati
Ovo ste trebali ranije objaviti i stalno objavljujte ovakve stvari, jer se ovo ne uci u skoli. Samo 50 godina poslije su isto napravili. Ko misli da je sad nesto drugacije dobro se vara. Sa ovakvim ljudima oko nas nema mira nikad. Nego, biti uvijek spreman..
“Oni govore da će u Džennet ući samo jevreji, odnosno samo kršćani. – To su puste želje njihove! – Ti reci: ”Dokaz svoj dajte ako je istina to što govorite!” (el-Bekara, 111.)
Srbija je njih sve rehabilitirala ili je rehabilitacija u procesu. A moze se reci da je njima i Bakir pomogao saljuci podpredsjednike stranke u Beograd da ih se smiri da BiH nece donositi rezolucija protiv Srbije...Ima svega a za istinu je onda Senad kriv