Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ulica Grahama Bamforda!
Zlatni spomenik mu dici, jer i ovaj covjek je bio zrtva srpsko-genocidnog terorizma
@EnverNagets Ne nego trg, onaj što se zove Alijin. Šta nam je on dao, osim naslijednika dinastije, onakvog kakav je. Daj Bože bolji bio, ali nije prilika, nećemo to dočekati.
Spalio si se radi Malinjaka, Franka en den Jure, Ljekovite Seke, Baketa Junaka trezora, Genjca Parlamentarca, Fadila Maske, Solaka Speedstera, Asima Biroa, Skake i Trace, Glumca Lorda, Dzaferovica Lutke, Prevljaka Poltrona, Efendića spokojnog vozaca, Fikreta Srebrenickog Kera... i cega sve ne. Jedino znam, da se za ovu drzavu i nas narod ne vrijedi boriti. Niti bih se ikada borio. Ovakvi ljudi, ovakvo drustvo, ne zasluzuju moje godine i moj zivot.
@BrnoUltraCZ Al si ti isfrustriran
@Cika murat Ma vala nisam. Ovako, zavrsio sam s poslom, imam jedan kasnije sastanak pa se do tada zanimam sa SDA i Klixom. Mada imam zabrinutnost jer nisam jos uspio da spasim svoju kompletnu porodicu, pa me interesuje sta sprema SDA. Sada cekam da se nastave raditi vize da brata dovucem, i onda mozemo roditelje da povuceno aBd. Frustriralo bi tebe da zivis rahat, u normalnom sistemu, a da ti oca i majku jasu ovakvi debili iz ovakve sljam drzave.
Na zalost SDA to ne dozvoljava , da je to uradio neki arap imao bi SPOMENIK OD 10 METARA
SPOMENIK 20 metara na TRGU BIH!!!
@Tocko12 Ne, nego ukinuti onaj Alijin, da bude Grahama Bamforda.
Zaslužuje bar jednu ulicu u BiH
Neistina i to velika je da su ahmići bili kap koja je prelila čašu. Čovjek se niti jednog trenutka nije stavio niti na jednu stranu u ratu, samo je ukazivao na patnju civila. I to u većini sarajevskih. Vrlo vjerovatno nije ni čuo za ahmiće, križančevo selo........ R.i.p. dobri čovječe
@Hercegbosanskivitez Ne stavljaj krizancevo selo i ahmice u istu recenicu. Krizancevo selo se desilo kad je ubijeno 34 vojnika HVO-a, medju njima je bilo i zarobljenih.. Ahmici je masakr kojeg su pocinili vojnici HVO-a, a ubijeno je 116 bosnjackih civila. DAKLE CIVILA, nenaoruzanih...
Po ovom čovjeku trebale bi se zvati škole,ulice,trgovi,s ne po Bušatliji,Budaku,Mihajloviću...Svakako čovjek mora imat mjesto u istoriji BiH!!
Svaka cast liku, a bagri spomenik dizite od svojih toplih obroka i koznih stolica,
Ne pamtimo mi ni ko je bio borac a ko profiter, od profitera kupujemo i dajemo im svoj novac a za borce nas briga, a kamoli da se sjećamo stranaca. Mi smo pogan narod. Laka ti zemlja ljudino.
Mogla se napisati i činjenica da se čovjek zapalio ispred Donjeg doma britanskog Parlamenta.
Ovi petokolonasi, kvislinzi sto svaku priliku koriste da agresiju na BiH sa obije strane nazivaju nemilim događajem i da vrijeđaju predsjednika Aliju Izetbegovica nek odu u svoje maticne agresorske drzave svojim sefovima i nalogodavcima pa nek tamo pljuju njihove lopove ima ih tamo vise nego ovdje.
Kakav bolan Heroj? O cemu pricamo ljudi... Svaka cast na plemenitoj naravi da prenese poruku, da skrene paznju da ratna desavanja, stradanja, agresiju itd... ali o kalvom herojstvu pricamo? covjek psihicki nije bio dobar. Sta mislis kako je toj njegovoj kcerki koja je ostala iza njega, pa ja mislim da proklinje i nas i bosnu... budalastina cista a ne herojstvo. Ko misli da je heroj nek uzme kanister da se zapali mi cemo aplaudirat sa strane?!
njemu je samo trebo izgovor da se zapali
Ja prvi put cujem za ovo, pa ovaj covjek zasluzuje da da se po njemu nazove trg u glavnom gradu i bista na sredini
Ne stavljajte u isti koš agresore i žrtve. Nije bio međunarodni rat, bila je agresija i genocid nad BOŠNJACIMA I HRVATIMA od strane SRBA I HRVATA IZ KOMŠIJSKIH ZEMALJA. BOŠNJACI I HRVATI SU BRANILI MULTINACIONALNU BIH. Neka je vječna slava i NA OBA SVIJETA HVALA svima koji su SRRADALI ŽELEĆI MIR
kao i svi koji su se zrtvovali - odbacen
Dajte Grahamu ulicu, majmuni.