gooUser1574610374
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
24.11.2019.
Komentari
509
Komentari korisnika
Je li ovo onaj što mu je koridor WC (5C).
@BatonDezitijatB1 Kakve rupe? Trilejbusi ća saobraćati Prvom transverzalom. Evo 60 godina pripremaju teren. Kakvo li će to čudo biti?
Priču o Prvoj transverzali slušam od 1965. godine. Nadam se da je i moji unuci neće samo slušati. A u stvari, koja pogan odlučuje, sigurno će i oni samo slušati o toj saobračajnici. Važno je da ovi malo, malo pa dignu kredit za Prvu, pa popušu, pa opet ispočetka. Jedino me čudi da se evo par mjeseci nisu slikali pored onog bagera, da i njega nisu tušnuli?
@gooUser1610195448 Ne treba je ni Baden ni iko drugi ukidati. Ukinut će vam je Dodik i njegovi lopovi. Ostat ćete i bez tih gaća na štapu. Ne može vam niko nanijeti jada koliko vaši "voždovi". Moj vam je savjet, držite se vi njih, i obavezno tri prsta. U njima vam je sva pamet, poštenje, ćojstvo...
Ova pogan od Izetbegovića nas namjerno ukopava i ruši svaki napredak Bosne i Hercegovine. To mu je valjda babo ostavio u amanet? Dokle ćemo zatvarati oči pred činjenicom da u njima dvojici imamo najveće neprijatelje i rušitelje države BiH? Malo, malo pa nam to pokažu, a mi uporno 30 godina žmirimo.
@sikterfukof Retardi mogu sve, sve im, što naš narod kaže, može pod kapu. Zar se nisi osvjedočio za ovih naših 30 godina.
Ovaj dobro ograiso, treba mu zapisati.
Ako neko zna dobrog hođu preporućite mu, hitno neka ide po zapis protiv sihira.
Ova je dobro nagazio, podmetnuo mu Bajden sihire. Pod hitno ga kakvom hođi da mu zapiše.
@fbUser1600877880 Ovo mu je Baden sihire stavio, pod hitno ga kakvom hođi po zapise.