MarasH02
Spol
Ženski
Boja avatara
D33D3D
Banovan
Ne
Registrovan
15.04.2020.
Komentari
465
Komentari korisnika
Treba im povećati plaće,njih niko ne razumije se ne shvaća,znate li samo koliko državni službenici danas popiju kafa po City-u,Alti,BBI-u...ne može se mjesta od njih naći,računajte to mjesečno koliko dođe novca i stvarno trebalo bi im podići plaću za barem 50%?
Hifa već piše nove cijene?
Čuj Stolac grad?
Opet na ulici priče "ovo je laž,nije ovo ništa,ovo je izmišljeno..." i mada nam nijedna zemlja,osim Srbije ne da ulazimo bez testiranja na koronu,mi se ponašamo kao korona-free zemlja!Istina i mediji to forsiraju,mada više zaraze ima i u Hrvatskoj i u CG,tamo zbog turizma mediji šute o tome?
Željko je jedini predsjednik,gdje je u jednom gradu počasni građanin,a kroz druge gradove kao Široki,Posušje,Čapljina,Neum...ne može se ni u taksiju provozati?
Zar sa zdravstvenim markicama od 20 KM,ne možemo besplatno uraditi testiranje?Zašto onaj ko nema markice ne plaća punu cijenu?Zašto onda ja i familija plaćamo svake godine po 20 KM zdravstvene markice??Kome ide taj silni novac,a svugdje tražimo humanitarnu pomoć?
Igraju li godišnje zdravstvene markice od 20 KM ikakvu ulogu u cijeni testiranja,tj.ima li se popust,zašto plaćamo onda taj novac?2.5 miliona građana x 20 KM=50 miliona KM!Gdje je taj novac??
Samo će se povećati broj uhljeba i lokalnih koruptivnih i krimogenih šerifa!Ništa dobrog i normalnog neće biti bar za 50 godina?Nema pravih ljudi da vode grad kakav god da je,sve polupismeni poslušnici,koji se prodaju za radno mjesto supruge?
Na istoku stare priče,na zapadu ništa novo?
Kako bio organizirao referendum u zapadnom Mostaru i njegovim rubnim zaostalim sredinama?