Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte vi nama ništa crtati nego poduzmite konkretne korake protiv onih koji razumiju te vaše crteže, ali se igraju i sa vama i nama...ako se vec pravite da se brinete
Ako je Alija potpisao da stranci mogu raditi sa nasom imovinom sta hoce, a ne da se to razmatra na nivou Parlamenta i Predsjednistva BiH, onda je Alija najveci izdajnik Bosne i bosnjaka
Ako je Ustav ove zemlje rekao da je ta imovina državna , a neko sada želi da provodi kampanju nekakve raspodjele državne imovine . ZAR TO NIJE DIREKTNO ATAK NA DRŽAVU??? Nema raspodjele, može biti samo Ustupanje na korištenje! Pothitno ovo pravnici da reaguju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sam naslov "Raspodjela" je neprihvatljiv.
OHR se poziva na zakon, a taj zakon se godinama ne postuje, i taj zakon odluke Ustavnog Suda tumace na jedan nacin, dok OHR na svoj destruktivni, da raspodijeli, a ne da drzava da na koristenje. A ako entiteti sami nesto zarade, naprave, bujrum, ali imovina BiH je bila i mora opstati. Ako ne onda smo jako blizu konfederacije, ciji dijelovi mogu da idu gdje zele, jer imaju imovinu. E sad drzava treba praviti kampanju, letke, emisije. Ali ali s kim
Meni je jasno ko je pisao ovo: HDZ Hrvatske. Kada se dijelila imovina Jugoslavije, ko je pograbio vlasnistvo BiH (luke, hotele, zemljista)? Hrvatska. E sada su se sa Srbijom dogovorili da Srbija uzme sebi dio, Hrvatska sebi dio ovoga sto je ostalo u BiH. Time je zavrsen raspad Jugoslavije.
Sta li sada ovi lazovi pripremaju??
Jesu li objasnili sta je sa odmaralista drzavnih preduzeca po jadranu, planinama, lokalima po gradovima sirom bivse yu… Ufatili se kasarni po kojekakvim zabitima dok su po gradovima odavno podjeljene kojekakvim univerzitetima, opcinskim institucijama pa cak i ambasadama
A kriju se imena grupe tzv eksperata koji rade na rješavanju! Zašto???
Marfy i Šmit su dva najveća islamofobna neprijatelja Bošnjaka i BiH. Bošnjaci ako mislite sebi dobro morate sljedeće izbore biti svi jedinstveni ili vas neće biti. Ono što su za Tursku Čanakale ta vas su prvi sljedeći izbori.
Moraju Milanu Dodiku crtati pošto frajer crpi citate iz nekog imaginarnog Dejtonskog
On je vrhovni "tumac" Dejtona - samo on zna sta je tamo i sta se mislilo. Slicno i Milanovic. Razvlace ovu drzavu kako zele i kad pozele.
Podijeli mater svoju Šmite i američki ambasadore. Neće ni vaša biti vječno. Zato Bošnjaci pamet u glavu
Jesu ovi počeli relativirati pojam imovine? Državna imovina DRŽAVI!
Al gluposti imovina i teritorija nije isto. To jedino kad je Bosna i Hercegovina nije isto. Hajd napravi nesto na mom bez moje dozvole pa da vidim kako ce biti tvoje!??? Cirkus
državna imovina.i šta to govori .sama riječ DRŽAVNA .
Nema raspodjele, samo ustupanje na korištenje nižim nivoima vlasti. Ako žele shvatiće...
Pa mi smo ratovali zbog toga to je svetinja u koju se ne dira. Entiteti mogu da koriste državnu imovinu dok god postoje u čemu je problem da entitet tzv rs dobije i državnu imovinu i daje je na korištenje Srbiji e neće moći to je RAT.
Samo se kaže državna imovina šta se ima palamuditi oko toga. Gdje postoji država bez državne imovine ako nema imovinu onda nema ni drđave.
Državnom imovinom raspolaže Parlamentarna skupština BiH i raspoređuje nižim nivoima na korištenje...entiteti nisu države i ne mogu biti vlasnici državne imovine,ako bi entiteti bili vlasnici državne imovine,bili bi države.