Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace ovi sto su na drzavnim jaslama imaju imunitet,kazu nemoze im ni corona nista..BAGRA
samo ti tipkaj po klixu
sta ocekivati u drzavi...gdje direktor svih policija ima dokazano kupljene tri diplome...a zena mu hapsena radi dilanja teskih droga...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Boze sacuvaj, Solak nam prima platu dok je pod suspenzijom, ovi uhljebljeni reketasi vraceni na posao. Cosa nostra je izgleda mala maca kakve kriminalne organizacije kod nas postoje. A ovim pametnjakovicima reketasima imena i prezimena javno objaviti.
Narod je kriv, svaki svoga treba istjerati sa pozicija kao i njihove dupelisce i lošove sve u zatvor pa ispočetka, narod be stoka i takp se oni i ponašaju prrma nama kao prema stoci koja nema šta da sr buni, pasite travu i to kad mi dozvolimo i tako 25 godina....
UIO je leglo kriminala i korupcije od samog njenog formiranja. U njoj su zaposleni rođaci političara a i jedni i drugi skloni kriminalu. Pljačkaju državu legalno. A tužilaštva i sudovi nisu ništa bolji od njih. Isti su kadrovi i SDA I HDZ I SNSD u toj upravi. Nije Džakula puno gori od Čauševića. Samo kradite i harčite prokleto vam bilo sve.
Državne institucije leglo najvećih kriminala, to SIPA da pretrese nema službe institucije da se ne bavi nekim utajama izvlačenjem novca, zapošljavanjem preko phicke ili novca, ne bi imali dovoljno zatvora kad bi pravosuđe radilo svoj posao
Smiješno je meni ovo oko potvrde za nekažnjavanje koju trebaš vaditi svake godine,ako radiš u državnim institucijama.Toliko kriminalaca i osoba koje su bile optužene ili čak i robijale,rade komotno u državnom sektoru jer su opet na kriminalan način došli do toga posla.A poštena djeca se slomiše da završe škole i opet ni priči ne mogu od takvih do nekog posla.
Ma sta rade?! U zatvor lopoviiii
Fukara se pali na nacizam a pametni rade svojposao.
Kada vidim ovakvu vijest, prosto mi nešto toplo oko srca. Znam da sa svakim ovim slucajem i ovim urusavanjem pravosuđa, sve je bliži kraj ovoj truloj tvorevini. Samo sjediti i cekati i doći će i taj dan.
I, je li iko od ovih ološa optužen, ili su svi oni i dalje na državnim jaslama. Fuj, gade mi se sva BH tužilastva. Šta je više u tim silnim odlascima na bolovanja u BH institucijama? Dokle će se to zloupotrebljavati i hoće li iko ikada tome stati u kraj? Onaj govnar Čaušević stalno odgađa svoja suđenja na taj način :(.
Niko ovo ne može zaustaviti. PDV je uveden da mogu legalno pljačkati političari i njihovi puleni. Treba kompletan reset i da niko od 1990 do danas ko je radio od vrha do MZ ne može prismrditi državnom poslu. I napraviti zakone po kojima se mogu sankcionisati , da im se oduzme sve , a oni da sebi ,od ničega, otvore neke poslove ako su sposobni za nešto.
Ne postoji inspektor ili adnik UIO da nije korumpiran, podmicen, da ne reketari privrednike i privatnike, ne postoji jedan jedini da se izdvoji. Nijedan ne radi zakonski ali niti jedan dokazano.
ne seri
Znali su 2011 i tih godina ganjati invalidske povlastice na uvoz auta te postenjacine pa ako ti ne nadju auto kod tebe slijedi prijava ili plijenidba auta .Ako kazes prodo sam povlasticu jer nisam imo para da uvezem auto kazu sta cu ti ja sto ne radis moze se u ovoj drzavi dobro zaraditi .Moze ali ako se uhljebis ili reketiras ljude.
Drzavne institucije u BiH su jos '95. preuzele kriminalne organizacije i tamo NEMA POSTENA COVJEKA.
U UIO sto vise krades to si bolje pozicioniran. Nad postenim se vrsi mobing i razni pritisci a lopovi napreduju samo tako.
dzematlije nase drage
Sve na goli otok
Država po mjeri lopova i džamijsko crkvenog miša