Kalopsia
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Da
Registrovan
15.05.2020.
Komentari
3929
Komentari korisnika
@palmyra citam ja sve nista se ti ne brini, mislim na Srbiju, Hrvatsku, Rusiju, evo sad i Tursku. Svi hinjski ucestvuju u pokusaju novog komadanja BIH.
A jesu navalili na BiH ko’ hijene. Da se ovako bore da nam se plate i standard zivota popravi pa hajd. Oni se bore da nam raskomadaju i ovo malo sto smo uspjeli sagraditi nakon rata.
Na klix bacena vlaska magija, nema boljeg objasnjenja za plasiranje ovih i slicnih vijesti. Oni nama predstavljaju djevojku koju decko snima dok lezi na njemu u tangama a on je udara po goloj guzici, i to plasiraju na drustvene mreze kao nesto pohvalno i super za mladje generacije. Jes, al’ malo sutra.
A ko finansira HDZ, ko finansira izbore? Gradjani!!! Bacamo tesko zaradjeni novac za tudje igre i igrice.
Najjaci su ovi foteljasi sa svih strana, iz Rusije, iz Ukrajine iz Brisela, sa raznih konferencija. Sve o ratovima i ratnim desavanjima znaju, sve odluke donose iz fotelje, rat vide samo preko ekrana a tudju djecu i imovinu i porodicu bi da zaloze. Igrate se malo vi rata za vlastite ideale.
@korisnickoime77 porediti imovinsko stanje Novaka i Damira je u najmanju ruku smijesno. Pa covjece, Djokovicu je platiti te troskove ko’ nama otici kupiti hljeb. Sta je sa vama?
Dzaba vakcina, dzaba sve kad ne znas.
Ubicama se sloboda kretanja dozvoljava, ubici 77 osoba. Dok se normalnim i zdravim ljudima ukida isto to pravo samo jer ne zele da se vakcinisu, iako mogu raditi test svaki dan i pokazati neprisustvo virusa. I sad vi hocete reci da je ovaj svijet normalan i da stvarno neko misli na nase zdravlje i i sigurnost? Malo sutra.
I onda ginu tudja djeca, tudji ocevi, tudje majke i sestre budu silovane, tudje porodice budu unistene, protjerane, kuce zapaljene. Sve sto si gradio i sagradio neko je odlucio da unisti. Zasto se prosto ovi politicari koji ljude sirom svijeta vode u rat za svoje ideale ne nadju, ne bore i izbore za svoj ideal. Ovaj svijet je tesko sranje.
“Nije malo kada predsjednik Srbije zamoljava da se vratite u institucije", kazao je Dodik.”