Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosadni ste vise o ovoj nebitnoj stranci i liku,na svim portalima clanak o ovoj gluposti,koga oni zanimaju,suplja.
Koliko čovjek dobi reklame svašta. Hoće malo da je policajac, inspektor, pa glavni tužioc, a bgm i da bude predsjednik. Svestran momak
Što to ovdje nije jasno? Čovjek se, očigledno, još uvijek cijenjka. S jednima oko cijene ako pristane, a s drugima ako ne pristane. Jača ponuda pobjeđuje. Zna za sigurno da pobjediti neće. Postavlja se pitanje za čiji interes, osim svog, radi to što radi.
Sehovicu, prepametan si za ovog
Za Efendića i Stranku Za BiH smo znali da su SDA igrači, ali Šehoviću koji te ku.ac tjero da se prodaješ ovim ljigavcima. Pa ispada ako si stvarno prihvatio ponudu ovih smradova, onda si glup ko neka stvar. Ili reci istinu ili se uvuci još više Efendiću i Bakiru u analni ulaz.
Možda je ovo i do Memica.On ih rasporedjuje za svaki slučaj.
Oprobala sam se kao mendžerka istovara u diskontu alkoholnih pića, potom kao umjetnička plesačica oko šipke ali bez gaća i na kraju kao lični asistent vlasnika kineske radnje. Red je da odem korak dalje, da se kandidujem za Precjedništvo. Instagramušu za Precjednika !!!
U ovom skandalu nema nevinih. Šehovic juce prica a nista ne kaze. SBiH cuti i jos vise ukazuje na ovaj skandal. Zasto Efendic cuti a zasto Sehovic ne kaze odkud njegovo ime ispred stranke. I ovo je dokaz zasto ne vjerujem SDA a i njenim strankama kao NIP, NES, FUDO, SEPIC... Svi su isti.
Tuga, na sta je Sarajevo doslo...koji likovi...
Ko stoji iza svega ovoga..To treba da se istrazi,dali je ovo namjerno unistavanje covjeka koji ima svoje dostojanstvo
Nermin je dobar lik, ali izgleda ga malo prenijelo.Polako, nemoj usrat i šefa i stanicu
Bas ispalo neozbiljno. Efendic ispade dvostruki igrac, neznam sto mu je trebalo ovo.
ne razumijem zasto se efendic ne oglasi o svemu ovome? usutio se lola ko pi*kica? zasto? pa zato sto je laz prosuo radi svog sefa bakira. polahko lihvari
što ti je ovo trebalo Šehoviću
Bože dragi cime se mi bavimo u Sarajevu, pravi Tamni vilajet...
Ovo je primjer kako tv face i dnevni avaz stvaraju likove, kao navodne borce protiv nepravde....ustvar lik nije ok u glavi....on je primher da svako kod nas moze biti doktor nauka...
Lik nije ok