gooUser1620828220
Spol
Ženski
Boja avatara
c1c1c1
Banovan
Ne
Registrovan
12.05.2021.
Komentari
586
Komentari korisnika
Je li to prognoza ili pakosna želja? Ako je prvo, promašio si debelo. Ako je ovo drugo, naprosto te žalim.
A eto, nije bio građanski!? Susjed na susjeda izvršio agresiju. Svaki braneći svoju avliju.
Fino, samo nam počasni pojam aparthejda, onako kako ga ti vidiš pa da nam bude jasnije što si želio reći. Ajde budi dobar pa nam to učini.
A gdje ti vidiš problem da je Mostar stolni grad Hrvata BiH? Većina institucija hrvatskog predznaka stoluje u Mostaru, da ih sada ne nabrajam, pa je samim tim hrvatski stolni grad za Hrvate BiH. Što, naravno, ne znači da nije ili ne može biti stolni grad i za neke druge. Tamo gdje stoluju institucije, tamo je stolno mjesto.
Uh, koliko ljubomore! Jajdukovac si sigurno. Samo oni tako nastupaju. Doduše, možda si i dio udruge, koja je pokušala kopirati jajdukovce, one Dinamo je naš, što im, fala Bogu, nije uspjela. Jer da je, Dinamo bi bio danas kao i Jajduk, možda i niže.
Ajde, vi Jajduci smanjite malo doživljaje. Radi bi vi vidili na Poljudu nekoga kao što je maminjo. Međutim, problem je što je takav samo jedan, a on je dinamovac. Zato su mu bivši ministri Jovanović i Ostojić sve to i napakirali.
Je li? De nam malo opiši sebe i svoja dostignuća. Čisto da vidimo razliku između epiteta koje daješ maminju i epiteta koje, eventualno, sebi pripisuješ.